torsdag den 19. september 2013

En drøm om Grønland - Kamik- alikeMine strikkedamer arbejder på livet løs i disse dage... Så dagen i dag, hvor jeg selv strikker på hemmelige ting til Kreativ strik, der kan jeg vise noget der ikke er hemmeligt. 

Først fra Sigrid, Sigrid strikker til bogen "En drøm om Grønland" lige nu strikker hun lange lange sokker på p 2,5 mm... På hælen tror jeg at jeg brodere med maskesting... Så hæl og fod er ens, hvorfor jeg ikke havde tænkt på det mens jeg skrev opskriften? 
Mine Kamik-allike er lange, de går lige op over knæet, og kan foldes ned, så de går under knæet. De er strikket i Arwetta Classic fra Filcolana. 

God strikkelyst Sigrid, jeg ved det er noget af et arbejde....

6 kommentarer:

 1. hvor er de flotte! Sådan et par kunne jeg godt tænke mig i min samling. Fandt du mon gode strikkesager i Berlin? Jeg har jo købt håndstrikkede handsker og sokker gennem årene dernede, så smukke. Fandt dem som regel på markederne i vintertiden.

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte
  De strømper er for vilde. Dem vil jeg strikke når opskriften udkommer.
  Glæder mig til at høre mere fra strikkefestival.
  God søndag. Det har været en smuk dag her på vores kyst.
  Mange hilsner Lisbeth fra Solrød

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte.
  Jeg har lige set denne side. Og er meget interesseret på de lange strømper Kamik-alike. Er den opskrift udkommet? Vil jeg lige høre om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften kommer i min strikkebog En drøm om Grønland, den udkommer i 2015 :-)

   Slet
 4. Hej. Jeg kan ikke finde din bog En drøm om Grønland med opskrift på kamikker. Er den til at købe hos dig måske? Hilsen Nina

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg kan ikke finde din bog En drøm om Grønland med opskrift på kamikker. Er den til at købe hos dig måske? Hilsen Nina

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.