torsdag den 26. september 2013

Hygger i butikken


Har taget ganske lidt kits med (de sidste med rabat). De ligger nu her hos Rasmilla og hygger... Og det gør jeg jo faktisk også, altså jeg ligger ikke, jeg hygger... Kikker lidt på en orange fra Strikkebogen... Puh den er lækker. Savler i Fanøstrik af selveste Christel Seyfarth... Strikker på mine Karabonz, og tænker hvad pokker al den snak var om... Nikkel 0,0?% under alle omstændigheder kan jeg se det ikke er nok til at fremprovokerer min allergi... Skal ikke kunne svare for andres...personligt er jeg vild med pindene... 
Hvad er din holdning til Karbonz? 

8 kommentarer:

 1. De er bare så gode og strikke med og en fornøjelse at holde på...

  SvarSlet
 2. Alt den snak om nikkel??? kunne du ikke tænke dig og skrive et indlæg om det?

  SvarSlet
 3. Tænk jeg troede ikke der måtte være nikkel i noget ????,Jeg har ikke prøvet dem endnu,men de er på ønskesedlen til fødselsdag.

  SvarSlet
 4. Jag kan inte använda alla Karbonz-stickor eftersom metallspetsarna gör att det kliar. Jag är känslig mot både nickel och krom, och jag vet inte vilket som är boven i dramat här. De tunnaste Karbonz-stickorna är utan metallspetsar, och de är fantastiska att sticka med!

  SvarSlet
 5. Kender dem ikke men det kunne være man skulle prøve dem. Har købt knit Pro men har også knækket 2 af dem. Jette

  SvarSlet
 6. Kender dem ikke. men jeg har hørt på formuret jeg er med på at der er en som ikke kunne tåle metal pinde hun slog ud over alt på hænderne. Indtil hun blev klar over det strikkede hun med hvide hansker . Og hun kunne ikke måle nikkelindholdet i pindene, så lidt var der i dem . jeg selv strikker med nitpro i træ, eller med bambus pinde
  Kirsten fra Fur.

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt forstå du savler over Christel Seyfarths nye bog for den er også bare lækker - jeg har lige selv fået den i fødselsdagsgave og er så begejstret for bogen. Christel er bare så dygtig til at lave alle de der små lækre detaljer med dejlige farver. Noget du jo også kan søde Charlotte :0)
  Knus og kærlige tanker fra Lene aka EnStrikkeMuttersUnivers

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres gode kommentarer jeg vil prøve at finde noget mere information og dele med jer snart.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.