lørdag den 5. oktober 2013

Design for Filcolana



På tirsdag skal jeg aflevere mine forår/sommermodeller til Nanna, et af dem er med inspiration hentet i de mange bobler der ses i modebilledet. Jeg har valgt de letteste bobler, nemlig dem i vævestrik. Du husker måske mit vævestrik eksperiment for et par måneder siden... Vævestrik må på banen igen, ingen tvivl om at det stadig findes der ude, men kender du fænomenet? Og i så fald, hvilket vævestrik mønster er dit favorit mønster? 
Mit er pt boblerne.

8 kommentarer:

 1. Boblerne er skønne. Jeg er helt sikkert med på vævestrik - men jeg husker ikke hvad mønstrene hedder. Spændende hvad du finder på til foråret :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er lige ved at være der, kan vise en færdig model mandag :-)

   Slet
 2. Jeg har i mange år strikket vævestrik det er vel 30 år siden, Marianne Isager havde flere bluser hvor det var med vævestrik, det er jeg senere blevet klar over. Lige nu er jeg igang med en vest af Karen Noe sjals-vest.Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne er nok en af grundene til at teknikken ikke er gået helt i glemmebogen. Annette D, Bente Rønberg og Charlotte Tøndering er nogle af de andre.
   Sjals-vesten er så flot.

   Slet
 3. UH! Skønno! Jeg er da totalt fan af det mønster.

  Jeg har lige opdaget vævestrik - strikker trekanter. Det er så meget vejen frem med flerfarvet strik for mig, såeh... keep it coming :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må lige kikke lidt i kompendiet vævestrik. Du bliver helt vild :-)

   Slet
 4. Jeg synes vævestrik er noget af det dejligst der findes når der skal flere farver på pindene. Jeg har haft Charlotte Tøndering som underviser, og hun gjord meget ud af at vi skulle lære det . jeg har lige strikket boblerne som bærestykke i en tunika til mig selv.
  mvh Kirsten fra Fur

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte T er en fantsatisk underviser, og super god til vævestrik.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.