fredag den 11. oktober 2013

Design forBC-garn


Mens mit design for Filcolana tørre, strikker jeg igen på min Spencer til BC. Det er enormt svært at lave flotte udtagninger i bomuld/hør mens, man også skifter farve ofte. Derfor har jeg valgt at at placere mine udtagninger, så de gør noget godt for halsens facon.
Når jeg så sidder her og kikker på min gamle gine lavet på et kursus i 2006, så tænker jeg det er på tide med en ny, en købt en, jeg laver jo ikke så meget til mig selv længere... Men da jeg gjorde, lavede snitmønstre og syede en masse, der skulle passe mig, da var den god... Nu er den sunket sammen, og er stort set ubrugelig... 
Er på jagt efter 3 giner med hvidt betræk, str M, L og XL og et hovede, samt en hånd og et ben... Nogle gode tips til hvor jeg skal lede? Køber gerne brugt. 

5 kommentarer:

 1. det er sjovt at du selv har lavet din gine. jeg har også lavet en engang, men den lånte jeg ud til en butik og de bruger den enu, så jeg kan ikke få mig selv til at bede om den igen, og den passer nok heller ikke mere.
  Jeg er vild med din hals udskæring, men garnet ser ud som noget jeg ikke ville bruge, men jeg er nu også mest til uld
  Kirsten fra Fur

  SvarSlet
 2. Det kan jeg ikke hjælpe dig med, men mon ikke ophørsudsalg i butikker var en mulighed, eller gul og gratis i Jyske Vestkysten (vores lokale avis) eller noget tilsvarende var en mulighed.

  Og køb endelig en mere end du har brug for, så kan jeg købe den ved dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Et hurtigt smut forbi Google gave den her adresse: http://www.supersellers.dk/giner-torsoer-mannequiner.html - der er giner, ben og hoved.

  Og ellers er der tit en del at vælge imellem på dba.dk og guloggratis.dk :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Ser ud til at blive en super flot Spencer - glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.