mandag den 14. oktober 2013

Efterårsferie holder jeg ikkeJeg har valgt ikke at holde efterårsferie, med det bliver heller ikke en fuld arbejdsuge. Jeg trænger nemlig lidt til at slappe af, de sidste par uger har jeg arbejdet 75-85 timer om ugen, det er fint i perioder men usundt på lang sigt.
Min morgen starter som altid, med lidt simpelt morgenstrik. Mit morgen strik er stadig børnetæppet Uma, på stykket jeg strikker lige nu, er der mange farveskift og mange masker, det er en langsommelig proces, men så så enkelt, at selv min sløve morgen hjerne kan klare det :-) 
Om et par timer skal jeg se på min svenske oversættelse af pulsvarmer kittet, sætte den op i InDesign, strikke lidt på Allino spenceren til BC og ellers bare slappe af.

Hvad er dine planer for efterårsferien, arbejde eller ferie? 

4 kommentarer:

 1. Jeg arbejder hjemme. Der er ingen undervisning i denne uge, til gengæld er der rettearbejde der skal udføres og foredrag der skal planlægges. Jeg holder et par fridage og ellers arbejder jeg, synes nu det gør godt ikke at skulle afsted og at kunne arbejde med the og koppen og strikketøj i pauserne ;-)

  SvarSlet
 2. Præcis, det er lidt dejligt ikke at skulle ud af døren, skrue lidt ned i tempo... Hvad skal du holde foredrag om?

  SvarSlet
 3. Jeg skal holde foredrag om velfærdsstaten som en del af grundforløbet på HHX

  SvarSlet
  Svar
  1. spændende... Super fede diskussioner der kan komme ud af det... Savner de debatter man havde i sin ungdom... hvor man var så ufarvet af erfaringer og total farvet af etiske pricipper fra fagene samf, fil, hist og dk...

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.