onsdag den 2. oktober 2013

Hvad skal du strikke i efteråret?Nu går sesonen for alvor i gang, strikkere med spidsede pinde og horder af garn fra de mange gode tilbud, der har været sommeren igennem - er klar. Dermed ikke sagt at det lige er det garn, der skal strikkes af... Nyt kan være en nødvendighed, og så holder vi jo også det økonomiske hjul i gang. Ikke? 
Det store spg. Hvad strikker du i dette efterår? 

19 kommentarer:

 1. Så många idéer, så lite tid.... Vi får se!

  SvarSlet
 2. Jeg er i gang med en sveter til min mand jeg strikker striber efter Mariane Isagers opskrift. Og har se følelig lavet lidt om på den da den virker mega smal så jeg har taget ud i siden. Jeg strikker i garn fra Lammeuld og alpaka fra Filcolana
  Og der efter ved jeg ikke hvad jeg kan finde på.
  Kirsten fra Fur

  SvarSlet
 3. Har været i gang med en sweater der skulle være skrå med lilla, petrol og okker, men den lykkes ikke. Har netop opgivet 2. Forsøg og sat den på pause.
  Er nu gået i gang med en enkel sweater i bordeaux uld i mellemtiden.
  Blev inspireret af dit fair isle strik i går, så jeg overvejer at bruge det lilla garn til et nyt fair isle projekt i stedet. Har kigget på lidt mønstre. Måske vil jeg have sort i bunden?
  Skal mødes med gode strikkeveninder i morgen i Rasmilla, de kan nok bidrage med ideer.
  Strikke hilsner fra Lisbeth i Solrød

  SvarSlet
 4. Er en heldig kartoffel, der har vundet et af Christel Seyfarths strikkekit til sjalet der hedder Sommereng, så jeg har strikketøj til et stykke tid.
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 5. En oppe fra og ned sweater til manden - han ikke just standart mål, så det er godt at kunne prøve undervejs. Mangler kun ribkanten og ærmerne. Den strikkes i Hjelholts 2 trådet farveskriftegarn.
  Strømper til mig selv, manden og sønnen.
  Miss Beezy til mig selv.
  Så skal en stak ideer omsættes til nye børnebluser-og strømper designs.

  SvarSlet
 6. Jeg skal strikke Vithards 1sleeve trøje som KAL på ravelry :) og så er jeg i gang med mit eget første design, som jeg stadig arbejder med i hovedet. Brændt orange og tyrkis. Og en Marius til sønnemand, lidt strømper, lidt seyfarth sjal, en marius til min datter... hm, så efteråret er besat :) Tak for sidst søde Charlotte!

  SvarSlet
 7. Jeg er i gang med en tunika til min datter fra all you knit is love. Vi må se hvor ofte hun lader mig have to hænder fri;-)

  SvarSlet
 8. Jeg skal have gjort en cardigan til mig selv færdig. Jeg mangler kun lidt af et forstykke og ærmerne, men den har ligget stille nogle måneder, så nu hvor efteråret er kommet, er det ved at være tid til at få den færdiggjort.

  SvarSlet
 9. Hmmm!
  Jeg har lige afsluttet en mulitfarvet cardigan i retstrik ;/ Nu vil jeg lave noget rigtigt strikketøj. Så en islandsk trøje i pladegarn er på pindende og tænker at der skal en mere når den er færdig.
  Så håber jeg jo at kunne komme igang med "Purple Rain" når den bliver frigivet. Ellers kunne det jo være at der skulle laves nogle sokker til julegaver. Nårhe ja, så skal mit hele kongerige altså osse gøres færdigt. Bum!

  SvarSlet
 10. Jeg har fået færdigt strikket endnu en rabarber i æble farver. Fået vupti en lille islænder fra hånden og nu kastet mig ud i efterårets storeprojket. En ribstrikket trøje med mange detaljer og sjalskrave, bliver nærmest en jakke. Garnet er fra gemmerne - nok 5-6 år siden det er indkøbt. I sommers købte jeg garn, til en herlig gul trøje. Den må blive næste år. Men der købes faktisk meget lidt garn, der skal bruges det jeg har

  SvarSlet
 11. Ærme til næsten færdig cardi, sokker, huer, sokker, vest, sokker, tørklæder, sokker - masser af uld, så vi kan holde varmen :)

  SvarSlet
 12. Er i fuld gang med en cardigan til datteren mangler et halv ærme. Hun rykker hver dag. Jette

  SvarSlet
 13. En poncho med ærmemanchetter, en islandsk lett Lopi trøje, sokker, en model fra den nye Annette D bog. Og sådan kunne jeg blive ved... Skal også komponere et sjal

  SvarSlet
 14. En islandsk trøje (Arni) til svigersønnen, måske Isagers Tweed sweater til husbonden, en No. 3 til mig selv, en poncho af eget design og så lidt sjaler, huer, vanter... der er skam nok af ideer! :-)

  SvarSlet
 15. Jeg skal have strikket min grønne mohairtrøje færdig. Desuden håber jeg at komme i gang med "Løvfald"-nederdelen af Annette Danielsen.

  SvarSlet
 16. Jeg er igang med en pigecardigan med brede striber- skrev om den på bloggen igår :-)

  SvarSlet
 17. Er i gang med orme graver pigens trøje fra Christel Seyfarth.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.