tirsdag den 8. oktober 2013

Iblingerne skal ude trænesHåber på lidt dårligt vejr, så jeg kan lukke de 2 små ud når de vågner. Efter som de ikke er øremærket endnu, passer vi ekstra godt på så de ikke løber for langt væk. I går hegnede vi hele haven ind i hønsenet, men tvivlet på det holder dem inde. Eksperterne anbefaler dårligt vejr, når man skal træne sin kat i at være ude, og komme hjem igen. Hvad er jeres erfaringer, I med kat? 

9 kommentarer:

 1. Gå selv i haven, og lad døren stå på klem så de kan gå ind og ud sammen med dig. Hen over de næste dage er de med dig, og langsomt finder de ud af deres udeareal. Altid godt at komme med ind til mad fx lidt tun eller en smagsprøve af leverpostej.
  Det kommer langsomt og katten vil som regel gerne ind og ud mange gange for lige at teste døråbningsreglerne. Pøj pøj små iblinger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, de løber ind og ud, de elsker at være ude... Om 3 uger skal de neutraliseres og øremærkes. Der efter tør vi lade dem løbe længere...

   Slet
 2. slip dem fri ;-) i små step. det ser jo ud som om at de har det for godt hos dig, så de vil altid komme hjem igen. og som Linda skriver. mad hjælper altid. hønsenettet hjælper nok ikke så meget når de først for smag for udelivet

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er med dem altid, simba den vilde er frygtløs, første gang han var ude strøg han i kødskive lige gennem hækken... Blev så bange at han gemte sig... Derfor prøver vi at kontrollere det lidt med hønsenettet. Bare til de kender haven, og har fået sat en masse duft mærket.

   Slet
 3. Vi bruger de små godbidder fra whiskas i de pink bøtter, når der rystes med den ved de at der vanker lækkerier og så skal de nok indfinde sig

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virkede så fint dit råd tak :-)

   Slet
  2. Det er også det vi gør. Om hun så ligger i skuret og sover eller er 3 haver væk, så kommer hun stormende, når bøtten bliver rystet.

   Slet
 4. Gode forslag alle sammen og.....Afmærk haven.... Forstået på den måde, at du tager deres efterladenskaber fra kattebakken og smider i hækken. Nej, det lugter faktisk ikke. Fik tippet af en god bekendt, da jeg skulle til at lære min, dengang 7-8 mdr gamle kat jeg fik, at være udekat.
  Pøj pøj med de små søde

  SvarSlet
  Svar
  1. Det læste Michael også lige et sted. Det er jo genialt. Vi forsøger at træne dem i at gå langs stranden, eller gennem nabogrundene, frem for over vejen.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.