tirsdag den 22. oktober 2013

Lektørudtalelse af Dimserier


I dag kom den - lektørudtalelsen af Dimserier. Tak Conni


Lektørudtalelse (13/40) 5 064 487 1 (V)
Kaae Charlotte :Dimserier / forfatter Charlotte Kaae ; fotofraf: Michael Lassen ; redaktør Rachel Søgaard - bykaae,dk 26 sider DK 64.64

Anvendelse/målgruppeNiveau
Strikkebogen Dimserier har undertitlen "noget du også kan strikke" fordi du sagtens kan strikke lidt utraditionelle ting, som fx betræk til høretelefonens ledninger, et etui til menstruationsbind eller en lampeskærm. For rutinerede strikkere.
Beskrivelse
Bogen indeholder opskrifter/anvisninger på 10 forskellige strikkede dimser. En vest i gobelinstrik, halstørklæde og pulsvarmere i fletstrik, en hue, et bolerosjal, halstørklæde med pompon, bukser/knickers og luffer. Sidstenævnte strikket af såkaldte magiske garnnøgler. Det er et garnnøgle, du selv har viklet op af mange forskellige farver garn i forskellige længder, hvilket giver et meget farvestrålende udtryk, som er gennemgående for bogens produkter. Bogen indeholder ud over fotos, opskrifter og mønsterskema også måleskema og anvisninger op produktion af magiske nøgler.
Sammenligning 
Charlotte Kaae har en strikkeblog og har tidligere udgivet Krydret strik. Hendes produkter adskiller sig fra den nordiske strikkekultur ved at være meget farvestrålende i stil med Kaffe Fassett. De norske strikkemænd Arne & Carlos strikker også utraditionelle ting.
Samlet konklusion
10 opskrifter for dygtige strikkere, der gerne går nye strikkeveje. Anskaffes på baggrund af erfaringer med Krydret Strik
Connie Boll Christensen

7 kommentarer:

 1. Hvor fedt for dig!
  Det er også tiltalende med de anderledes ting, som man rent faktisk også kan strikke - eller hækle.

  Tillykke med "Dimserier"!

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med din nye bog og den fine anmeldelse! Husk at du skal melde dig til, så du kan få bibliotekspenge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, det er gjort, men har vist ikke nok point endnu til at det bliver til noget... Er det noget du kan vejlede lidt i Merete?

   Slet
 3. Øhm, hvad er en "lektør" og hvor udtaler sådan en sig??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er DBC, i september sendte jeg 2 hæfter til dem, så de kunne blive registreret i bibliotekets bogdatabase. De har så udvalgt den.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.