mandag den 4. november 2013

Florlette tørklæder hitter, pynter og luner i denne seson


I denne uge skal der i strikkepauserne redigeres billeder, håber jeg finder et par stykker der kan bruges i opskriften. Efterårsvejret har lagt en tung grå dyne over os, så det er vildt svært at tage billeder. Med en foto lampe og en masse kunstigt lys, fik vi taget dette billede, men se lige nogle skygger under øjnene, ved kæben og på vægen... Det lader sig nok ikke sådan lige redigere...


Og så er der diagrammet, der er skrevet færdigt - du får en lille bid her. Det skal ind i opskriften, men hvor i layoutet vil de være finest, det må jeg prøve mig frem med...

Med lidt held får jeg opskriften på det florlette tørklæde klar i denne uge.


3 kommentarer:

 1. Nej det er ikke meget naturligt lys der er i dag. Skønt lille tørklæde ellers :)

  SvarSlet
 2. Giver dig helt ret i, at det er svært at tage ordentlige billeder i denne tid! Især, hvis det skal være indendøre... Men synes nu du har klaret det meget godt :-)

  Personligt synes jeg det er skønnest, hvis diagrammet er aller sidst, gerne på en side for sig selv... På den måde kan man nøjes med at sidde med diagrammet, og bliver ikke forstyrret af teksten. Symbolforklaringerne skal selvfølgelig være sammen med diagrammet :-)

  Mange hilsner
  Penille

  SvarSlet
 3. Det er bare svært at tage billeder i den mørke tid. Du kan godt bløde "det mørke op". Jeg har forsøgt på dit billede. Du kan se det her:

  http://i257.photobucket.com/albums/hh216/Nitten80/Offentligt/sommerligttoslashrklaeligde11akopi_zps813fffd6.jpg

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.