lørdag den 9. november 2013

Mange Masker - et strikkedesign projekt af Annette DanielsenI går var en herlig dag, i selskab de de søde konkulegaer, vi snakkede, og snakkede... Om både faglige og sociale ting. Udstillingen med vores mange trøjer var bare så fin. 


Det var sjovt at se, hvem der havde fundet på hvad. Min gættede I jo, hos Sanne i Rasmilla var der konkurene om, hvem der kunne gætte flest. 16 rigtige var det højste.


Den gule som mange af jer troede jeg havde lavet, stod Sidsel Sangild bag, en skøn hæklet sag. 


Der kom rigtig mange i går, og udstillingen måtte vises i flere omgange, mens den søde Annette sagde en masse søde ord om projektet.


Og det er jo Annette der er kvinden bag det store projekt, hun har været og er en helt igennem fantastisk samarbejdspartner.

Tak Annette for et fedt initiativ. 5 kommentarer:

 1. Tillykke med jeres fine bog. Jeg har skrevet den på ønskesedlen.

  Kh Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber den kommer under mange juletræer, for det er en fantastisk samling :-)

   Slet
 2. Det er helt sikkert en fantastisk samling og en skøn ide at blande strikdesigners ideer. Den står helt sikkert på julegave ønskesedlen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du får den, husk at du kan vinde den her på siden :-)

   Slet
 3. En super flot, skøn, dejlig, og inspirerende bog. Jeg så den i fredags hos min lokale garnbutik. Jeg har også skrevet den på ønskesedlen, men............ tror måske ikke jeg kan vente til jul. i får se. Held og lykke med salget af den. Jeg bliver helt sikkert en af køberne.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.