lørdag den 2. november 2013

NRK2 strikk - slow tv


Det va faktisk i går, der var en hel aften og nat tilegnet strik på Norks tv NRK2. Men det er i dag jeg ser programmet på nettet... Har frem til nu set 5 timer, og det er ikke slut endnu... 5 timer i strik, er 25 cm på min cardigan til BC.
Har du også set slow tv -strikk? 

10 kommentarer:

 1. Åh hvor godt, at du har fundet et sted at se det! Hvor ser du det henne?

  SvarSlet
 2. Jeg så det i aftes/nat. Har været på nattevagt hele ugen og kunne ikke sove i aftes, så det passede helt perfekt. Måtte dog give op kl 03:30 :-)

  SvarSlet
 3. Vi sad nogle strikkedamer sammen og manglede dig...
  Men enige var vi alle... De strikkede for langsomt. Den udfordring kunne vi få taget op på TV2fri. Og så få slået den rekord. Det tager vi lige i plenum, næste gang vi ses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi Beckmann spinder jo, og er en super hurtig strikker, det samme er Rachel Søgaard... Jeg selv strikker samme tempo so damerne i Norge.

   Slet
 4. Er ca 3 timer inde. Herligt :-)

  SvarSlet
 5. Fik set 4 timer og med hyggelig engelsk kommentering - virkelig sjovt, svært at have tid til at gå væk fra min laptop ;) Dejlig med strikkenerderi. Synd de ikke fik slået rekorden men det sker vel på Fanø til sommeren ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ja det kunne da være sjovt... Jeg er nok ikke lige kandidat til hurtig strik, jeg er nemlig ikke selv super hurtig, som Heidi og Rachel... men de to de er vilde ;-)

   Slet
 6. Nej, jeg har ikke set det, men jeg overvejer at gøre det, når jeg er selv en eller anden eftermiddag, for det ser ret hyggeligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at jeg ikke så det til ende, rekord forsøget, blev en anelse kedeligt, her kunne de godt have haft et par indslag imellem... Måske noget om uld, om at spinde... Måske om at farve... Noget om hvorfor uld klør, når man sveder, men ikke når det er koldt... Om hvorfor en våd 100% uld luffe stadig er varm...

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.