fredag den 27. december 2013

Klar til at blogge igenHele december, eller rettere de første 25 dage af december, står i pakkekalenderens tegn, sådan har det været de sidste 3 år, og sådan bliver det ved med at være... Så længe det kan lade sig gøre. Så længe der er en masse der har lyst til at give.

December har stået på hemmeligt strik, hele fire projekter til Jacobsen Publications... Altså dem der har Alt om håndarbejde strikkemagasinet og kreativ strik :-)

December var også tøsetur til Casa og co ved Ringsted, ned og shoppe, spise verdens bedste brunch, shoppe, drikke te, strikke, spise gammeldags æblekage, shoppe... Hyggeligt hyggeligt... (Billedet er fra turen)

Der har ikke været meget jul i mig i år, det har været den travlestes november/december nogen sinde... Godt for By Kaae, skidt for julestemningen. Min julestemning kommer nu, hvor jeg har fået en jul 2014 opgave af Jacobsen. Overvejer at bage et par småkager, bare for stemningens skyld. 

6 kommentarer:

 1. Man siger "bedre sent, end aldrig" .. men dejligt at du nåede at komme i julestemning, TAK for en god kalender :)

  SvarSlet
 2. Håber du Lan nyde dagene her inden nytåret med lidt hygge. Det var også en rigtig flot kalender du havde fået lavet. :) Jette

  SvarSlet
 3. Tak for en god kalender. Håber du kan nå at nyde det hele lidt nu:-)

  SvarSlet
 4. Lyder som en skøn december, du har haft.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Tak for en fantastisk julekalender, det har været en fornøjelse at følge den

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.