onsdag den 29. januar 2014

10 trøjer af Rachel Søgaard - boganmeldelseRachel Søgaards Ti trøjer, er en super sød lille booklet med 10 søde trøjer. Mine favoritter er nr 1 og 10, de er lige mig nr 1 vil jeg strikke i de samme farver og samme garn, nr 10 ville jeg strikke i klare farver og nok også i et andet garn der ikke er tweedet... Men det er kun fordi jeg synes klare farver ikke skal være tweedet...  Forside cardiganen kunne jeg nok bo i, den klær' ikke min korte figur, men lækker er den... Kunne godt se mig selv i lækre gummistøvler, i havet ja og så med den cardigan... Mon jeg kan få en af mine strikkedamer til at strikke den til mig? Ellers bliver det først når jeg bliver gammel og kun skal strikke til mig selv. ;-) 

I weekenden kan du se alle 10 modeller og møde Rachel på vores stand på Rødovre messen... Kik forbi. 

4 kommentarer:

 1. Du kan da bruge den fra forsiden som kjole , eller strikke den korter. hi hi ;-) god messe. Vi skal jo også til messe, men det er ikke garn det er messen i Herning.
  Kirsten fra Fur

  SvarSlet
 2. Hej. Ja lækre trøjer kunne bruge de fleste. Og ja den fra forsiden er utrolig lækker. Og vi strikker jo gerne det som du vil have. Jette

  SvarSlet
 3. Ville ønske jeg skulle til min hjemby, Rødovre, er vokset op der. Men har desværre ikke "tid". Den fra forsiden er VILDT lækker, og holder med Jette, Vi strikker det du vil ha' os til ;) hi hi!!

  SvarSlet
 4. Jeg vil bare lige skrive lidt BLÆR, min søde Strikkedame Susan var ikke 10 minutter om at melde sig til at strikke forside cardiganen til mig... JUBIII jeg får en cardigan... og Susan får en bog og garn til en model selv :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.