lørdag den 4. januar 2014

Jeg starter da bare forfra....Da trøjen kom på ginen, var jeg ikke hel tilfreds, længden var træls... Note til selv... Strik større strikkeprøver, garn gir' sig!

Heldigvis har jeg ikke super travlt, kun lidt, så der er tid til at strikke om. Men det må ikke tage mere end 5 dage. Mette skal jo have sin trøje til Wool4you.

Overvejer, tæppe, ild i pejsen og varm te, det vil være perfekt for strikketøjet. 

God lørdag. 

8 kommentarer:

 1. Jeg har selv været igennem det 3 gange med den sidste bluse, men kunne ikke slippe den så jeg blev stædig og nu er den færdig *hi hi* Pøj pøj med din :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stædighed er en dyd når det drejer sig om strik

   Slet
 2. Måske kan det trøste dig, at jeg i går netop gjorde den samme erfaring, og måtte starte forfra. Her var det dog bredden, der drillede. Strikkeprøver er nødvendige, men ofte arter strikketøjet sig anderledes, når man får det strikket op i fuld størrelse, hvorfor det kan være nødvendigt med justeringer undervejs. Håber på bedre held næste gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. På p 3 sker det lidt for tit at mine prøver er for små, strikkefastheden ændre sig en del i længden, når der kommer tyngde på. Har fjernet 28 omg fra trøjen = 9 cm

   Slet
 3. Jeg synes farverne ser dejlige ud, men det er da ærgerligt at du må lave så meget om

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Britt, skade gør klog... Når det er garn jeg ikke kender, skal mine prøver være store ikke bare 30 m og så der ud af... Nærmere 50 m

   Slet
 4. Fantastiske flotte farver. Håber det er blevet godt nu. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det... Nu bliver det perfekt.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.