tirsdag den 25. februar 2014

Design for Filcolana - Grafisk børnetrøje


Hjemme ved min strikkedame Helle, er denne børnemodel for Filcolana netop ved at komme af pindene. En lækker grafisk børnetrøje i det lækre merinogarn Cinnia. Trøjen er strikket i 6 farver og i 2 mønstre. Trøjen her er inspireret af min Rhythm, som jeg designede til Filcolana sidste år. Denne gang har Nanna bestilt designet til de mellem store børn.

Hvilken størrelse børnetøj strikker du lige nu?

Hvilke størrelser børnetøj er der bare for lidt strikkeopskrifter til? 

18 kommentarer:

 1. Fantastiske farver og et flot mønster! Jeg strikker babytøj og skal senere igang med størrelse 2-3 år og 6-7 år. Synes det kan være svært at finde (lækre/smarte) opskrifter til drenge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Babytøj elsker jeg bare at strikke, jeg elsker det der med at man kan strikke en hel trøje på et par dage.

   Slet
 2. Flotte farver og mønster, men nok mest til piger. Min søn vil ikke gå i så glade farver, desværre.
  Jeg er gået igang med dækkeservietter i patchwork og det øverste strik mønster ligner noget af mit stof helt uhyggeligt. Men også sejt at det kan findes andre steder end lige i stoffet.

  Kh. LIs

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne gang har jeg ikke tegnet det af fra stof, men det er helt bestemt et mønster man ser mange steder lige nu, det rene grafiske look.

   Slet
 3. Jeg synes den er super flot, og nogle dejlige farver du har valgt.
  Jeg strikker til de helt små lige nu for det skal frem i butikken. Men jeg synes det er svært at finde noget til drenge/mænd og så til børen omkring 8 til de kan passe en small
  Knus fra Kirsten på Fur

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig, der er bare mest til piger.

   Slet
 4. Moro! Jeg har noe cinnia i posten akkurat nå, ble fristet til å teste det. Jeg sukket nettopp i bloggen over at de fleste strikkebøker stopper på 6 år, det er lite til 8-10 åringene. Sikkert fordi jeg har en kjekkas som blir 8 snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der mangler en del til børn fra 8 år. Mange mener ikke at der bliver strikket til de mellemstore børn... Jeg tror de tager fejl.

   Slet
 5. Hvor ser det godt ud. Lækre farver. Jette

  SvarSlet
 6. Dejlige farver:O) Jeg synes som andre her, at det er drenge generelt, men måske mest drenge fra 8 til 12-13 år. De fleste er for små i den alder til str. S:O)
  hilsen Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, vi må have gang i noget til de mellemstore.

   Slet
 7. Flotte farver - og jeg strikker til pige str. 9 mdr. (her er mange opskrifter at vælge imellem). Derudover til to drenge på 4 og 6 år - her er der ikke så mange muligheder, men de elsker hættetrøjer. Her kunne jeg godt bruge flere muligheder med trøjer/bluser strikket oppefra og ned :-) Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Oppe fra og ned er herligt til børn, fordi de er så lette at prøve på.

   Slet
 8. Skøn trøje i dejlige farver man bliver glad af
  Agnes

  SvarSlet
 9. Jeg strikker til sønnen på 3 år - alt som mor laver et pt. et hit. Det næste bliver en raglan bluse i zebrastribet strømpegarn og så er "Krabat" fra Geilsk indkøbt.
  Jeg er ved at lægge sidste hånd på en opskrift på en piratvest, sønnen har haft sin vest på mange gange og jeg er blevet stoppet i børnehaven om det var rigtigt at jeg selv havde strikket den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT Alis, hvordan arter det Zebastribede garn sig til trøjen?

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.