mandag den 17. marts 2014

Strik i fællesskab - Kelim cardigan del 2. Så slår vi op...


Nu går vi for alvor i gang... har du printet din opskrift? Nej... Nå - men så må du lige forbi Filcolana og hente den... om den er gratis? ja... følg blot linket her. Hæftet er fra Hendes verden, hvor den også har været bragt.


Inden vi går i gang, skal du lige sætte dig med din opskrift. Jeg bruger en neon marker til at markere min størrelse med, og alt hvad der foregår i min str. Jeg har målt mit bryst (hvor jeg er størst) og ser jeg kan passe den str der hedder medium. (jeg er tætter på 91 cm end 101 cm, det er en åben cardigan der ikke skal lukkes, derfor vælger jeg 91 cm. Skulle den lukkes var jeg gået en str op).
På side 2 under tekstfeltet diagrammer, kan du læse hvormange gange og efter hvilke diagrammer du skal strikke. Her står også noget om placeringen af diagrammerne... LÆS DET.


Har du viklet dine magiske nøgler? Ja, nå men godt så...Med bundfarven slår vi op, jeg har lavet et 2-farvet krydsopslag, det synes jeg er pænt, du kan se en vejledning til det over på Woolspire ved at følge linket. Du kan selvfølgelig slå op som du ønsker.

Hvad? har du ikke viklet endnu, så læs vejledningen her måske skal du også lige genopfriske del 1 som du finder her

I denne uge skal du strikke Ribben, diagram 1 og diagram 2. Jeg har strikket efter diagram 2 således at jeg er begyndt ved 16. maske i diagrammet, på den måde placeres diagrammet mere centralt og symmetrisk. Tag dig god tid til at få placeret diagrammerne som du ønsker.

Rigtig god strikkelyst, kik forbi facebooksiden for Strik i Fællesskab hvor snakken fortsætter 

Hashtag på Instagram til denne SIFs er #Kelimcardiganafcharlottekaae #magiskenøgler #SIFs1-2014 #opskriftfrafilcolana 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.