fredag den 25. april 2014

Design for Filcolana - In the red


Hen over vinteren har jeg arbejdet på rigtig mange designs, et af dem jeg er særligt glad for er "In the red" som jeg har designet for Filcolana. Om man kan kalde den en trøje eller en poncho måske en kombination, det ved jeg faktisk ikke helt... Men for mig er det en poncho-trøje.


Uanset, hvad jeg skal kalde konstruktionen, har den været sjov at lave, en af de ting der bare vokser ud af en ide og en papirsskitse. En af de designs der enten ville virke, eller skulle kassere... et af de designs, hvor jeg først vidste om det var knald eller fald, når projektet var strikket.


Efter strik og opskriftskrivning, var det Nannas tur, og se bare nogle fine billeder hun har taget til opskriften. Det asymmetriske snit, og de røde farver, ser vildt godt ud på Luna. 

Garnet er Gotlandskpelsuld i 3 farver, som jeg har viklet til magiske nøgler - og så var det ellers bare retstrik der udaf... 

I skrivende stund, går det op for mig at jeg slet ikke har skrevet om processen her på bloggen, men nogle af jer har måske fulgt processen på Instagram? Hvis du gerne vil se procesbilleder, så følger du blot linket over på instagram.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den flot, dejlig farve. Jette

  SvarSlet
 2. Den er meget julet i farverne. Den har en meget sjov facon, jeg er bange for at den ikke vil klæde mig - men den er da super skøn på modellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Britt, bare til sammenligning, jeg er en str 44 lav (162 cm høj), det er samme model. Farverne, må man jo selv om, der findes mange dejlige :-)
   http://instagram.com/p/mVq4L4ySte/

   Slet
 3. Den er rigtig flot. Den vil jeg glæde mig til at strikke. Jeg glæder mig også til at strikke dine pulsvarmere med Roositude. Ved du hvornår opskriften bliver tilgængelig.
  Hilsen Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler tak for de søde ord Birgitte, opskrifterne kommer til August på Filcolana.dk :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.