torsdag den 3. april 2014

Hvilken strikkefestival skal du på i år?


Noget af det mest hyggelige ved at strikke og hækle er de årlige strikkeevents, så som strikkefestivals. Ud over SIV, har jeg endnu 3 jeg skal deltage i med undervisning, i år. 

Først er der endnu en i Sverige, i Höganäs hos Lenas garn du kan læse mere om den her. der er vist et par billetter endnu. Festivalen er i maj, og bliver rigtig hyggelig, ikke så stor, mere intim, her er 6 workshops at vælge i mellem, hvoraf den ene er morgen yoga, og er der en bedre måde at starte dagen på?

Næste festival er Strik Bornholm d 4-7 September. Her er lagt an til en kæmpe fest med hele 69 forskellige workshops. Bornholm er ny på strikkefestival området, og det er rigtig spændende at se, hvad det bringer med sig. Læs mere om Strik Bornholm lige her

Sidste festival er Fanø, gode gamle Fanø 19-21 september, er der igen i år strikkefestival på Fanø. Før var det hvert andet år, men nu føler Christel og Jørgen at vi strikkere kan rumme Fanø strikkefestival som en årlige begivenhed... Jeg siger JA TAK. 79 workshop udbydes, både korte og lange. Læs mere om Fanø strikkefestival lige her 

Hvilken strikke event glæder du dig mest til i år?
Link gerne til eventens side, så vi alle får en chance for at deltage :-)

11 kommentarer:

 1. Fanö känns väldigt lockande. Har, för en månad sedan, anmält mig till forumet för att följa vad som ska hända där. Verkar som att det kan vara problem med boende då festivalen är stor. Jag kommer till Bornholm i år som ligger tätt på i tiden men ska verkligen fundera på att prova Fanö nästa år. Det blir också lilla Höganäsfestivalen i år! :) Vi ses!

  SvarSlet
 2. Vi ses da på Fanø. Weekenden efter skal jeg til Webstrikke festival på vandrehjemmet i Esbjerg. Så det bliver 1½ uges rigtig god ferie.

  SvarSlet
 3. Vi ses ju både i Höganäs och på Bornholm, Charlotte. Dessutom ska jag på Stickameras stickläger i Fattigskogen (Dalarna, Sverige, http://stickamera.se/?p=1096) Det blir två läger där i sommar, jag ska på det första. Fanö hinner jag inte med i år, men ska försöka planera in det nästa gång det är! Så är det visst stickstämma i Värmland fram i oktober. Måste kolla vad som gäller där....Fullt upp!

  SvarSlet
 4. Jamen jeg skal da til Samsø på strikkecamping med workshops d. 20-22/6-14 og så med til webstrikkernes festival på Esbjerg vandrehjem 26-28/9... glæder mig til begge dele :-)

  SvarSlet
 5. Hej derude
  Mange gode ture :)
  Jeg skal til Kreativ og med Madam Munch til Tallinn til september :)
  God sommer Fra Jytte

  SvarSlet
 6. Kreativ sommerhøjskole i Uhr :)

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig til Fanø. Var der for første gang sidste år og det var en skøn oplevelse.

  SvarSlet
 8. Hej.
  Jeg skal på Korsør strikkecamping i juni mdr, glæder mig til det, var der sidste år, var vældigt hyggeligt.

  SvarSlet
 9. Hejsa.
  Mangler endnu at få strikket et par projekter fra Fanø-turen sidste år, så jeg må hellere holde lav profil i år.
  Kh Marianne Gaarde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvert andet år, er vel også helt okay... Kender nemlig godt det der med at gå lidt amok på Fanø

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.