mandag den 28. april 2014

Strik i fællesskab - Kelim cardigan del 6 - Kanter


6 og hermed næstsidste del af årets første strik i fællesskab her på bloggen. Vi er nået der til, hvor cardiganen er bleve, eller skal klippes op. Har du endnu ikke klippet, og glemt hvordan det nu lige er du fæstner maskerne ved at hækle, så finder du vejledningen til at hækle og klippe lige her.


Med det fantastiske vejer vi har i dag, kunne jeg ikke dy mig for at gå i haven og snuppe en masse billeder... Glæder mig så meget til at have cardiganen på om aftenen, når jeg sidder i haven... Eller måske på de lidt køligere dage.


Den klippede kant, bliver super fin, jeg har valgt at hækle med en tråd fra bundfarven. I forrige uge skulle I strikke prøver, og beslutte jer for hvilken kant i ville strikke... I denne uge er det blot at strikke løs.Glem ikke at prøve din Kelim cardigan på, Ikke at der er så meget du kan gøre, den er jo klippet op. ;-) Min passer perfekt, nu kan det kun gå for langsomt med at få den færdig


Den er så dejlig at have på, at jeg havde den ufærdige trøje på i haven en lille times tid her til middag... Den passer jo ellers meget godt til Naboens jolle, og til vores grimme lyserøde hegn, der heldigvis skal ned i år... Men lige her  til det her billede, er hegnet faktisk okay. Det bliver fint når det er skiftet ud med Klitroser, det kommer til at passe endnu bedere til min Kelim cardigan.

På Facebook siden Strik i Fællesskab, kan du se nogle flere Kelim cardigans, oven i købet en, nemilg Mariann's, der er færdig og med en fed detalje, bobler på kanten. Post gerne et billede af din Kelim, blandt alle billeder trækker jeg nemlig lod om en lille præmie, som du kan læse mere om på Facebook siden.

Næste uge er sidste uge for denne omgang Strik i Fællesskab, her giver jeg et par monterings fif, blandt andet, hvordan man syr ærmegabet sammen, og hvordan man hæfter med maskesting. 

Rigtig god strikkelyst - glem ikke at linke i indlægget til din blog, hvis du vil vise et blogindlæg omhandlende din Kelim.

Se alle dele her3 kommentarer:

 1. Nej hvor er den flot. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ja får du ikke helt lyst til at strikke en Jette ;-)

   Slet
 2. Thank You Roberta, happy mothers day to you too. Love google translate :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.