mandag den 26. maj 2014

På weekende med designerene bag Mange Masker


Min weekend har været SÅ god, jeg har været i det mest hyggelige og dejlige selvskab på hotel Gl. Avernæs på Fyn. Sådan en faglig weekend, med masser af god arbejdssnak, hyggesnak og sjov snak er bare opfriskenden og glædesfyldt.


Sammen var vi; Lisa Renner,  Vivian Høxbro, Lene RandorffNordiske Masker (Lone først) Sys Fredens og så Tine, Bente Geil, Sidsel Sangild, og mig, Else Schjellerup, Susie Haumann, Bente Rønberg, Sanne Bjerregaard, Annette Danielsen og Rachel Søgaard. Lørdag fik vi besøg af en Jursist fra Woolspire, der kunne fortælle os en masse om hvordan vi kan beskytte vore design fra kopi og misbrug af anden art. 


Når man sådan skal have taget et billede af strikkere, går det bare ikke at der er strikketøj med i billedet ;-P


Udsigten fra Hotellet, kan man ikke klage over, det eneste jeg kan klage over at at tiden bare flyver afsted, en weekend går for hurtigt når man er samlet i flok.

Jeg er så beæret af at være en del af denne gruppe af dejlige, inspirerende, dygtige  og hjælpsomme kvinder. Tak!

Link til Mange Masker, scroll lidt ned, så kan du se alle modeller i bogen :-)

9 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt med på intagram - virker så hyggelig. Godt dere fikk masse ut av det
  PS syns nå det skulle være strikketøy med i bilde da...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også lidt for sjov, det med strikketøjet ;-)

   Slet
 2. Dejligt med sådan en weekend. Godt for dig. Jette

  SvarSlet
 3. Og jeg siger tak for autografen :-)
  God dag til dig herfra!
  Kram

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ug og lyder også hyggeligt. Var ked af at sige nej, men det var min tur til at tage på forældre arrangeret lejrskole. Så jeg var sammen med min søn i kalkbruddet ved Faxe, fantastisk sted og faktisk også en helt skøn tur, hvor man kom lidt mere ind under huden på de andre børns forældre i 2. klasse :-)
  Knus Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi savnede dig Stine!!! Kalkbruddet ved Faxe er nu også spændende, og med en hel flok fra 2. klasse kan det kun være rigtig sjovt... Glæd dig til han kommer i 4. klasse... der er drenge bare sjove... så der skal du tage den igen ;-)
   Knuser tilbage håber snart vi ses igen

   Slet
 5. Kunne være spændende at høre hvordan I fik råd mod tyveri og lån af jeres design....kæmper jo en til tider håbløs kamp for ophavsretten på bl.a. Facebook

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.