fredag den 16. maj 2014

Strikke og malebog - håndstrik og lidt ekstra til de 2-8 årige


I min kommende bog "Strikke og malebog" arbejder jeg rigtig meget med farver, med grafisk gobelinstrik og med dekoration på strik i form af stencil, applikationer og broderi. I får et lille udvalg her af hvad I kan forvente jer i forhold til strik, malebogstegningerne og lidt andre sjove ting, holder jeg hemmelige for nu.

12 opskrifter og modeller har jeg gennemgået i dag, yderliger 8 opskrifter er under opstrikning, og 2 er på tegnebrættet, de skal måske med, og måske ikke. Der skal blot være 20 opskrifter, men det er meget godt at have lidt der kan byttes... 

Jeg vil rigtig gerne høre jeres holdning til børnestrikbøger

Hvad skal der bare være i en børnestrikbog?

Hvad mangler I i de bøger der allerede er på markedet?

Rigtig god Bededagsferie - Her gøres klar til en Sveriges tur, hvor modellerne skal vises frem på strikkefestival i Höganäs.10 kommentarer:

 1. Det ser så spændende ud. Glæder mig helt vildt til at se den færdige bog. Jeg vil rigtig gerne strikke til mine børn men har ikke gjort så meget i det endnu. Jeg ved ikke hvorfor men blandt grundene er at især min søn er krasse-sart, så det skal gerne være modeller der gør sig godt i bomuld eller noget vest lignende noget hvor man har en tynd trøje under og ikke går for tæt på halsen. Jeg kigger selv efter simpelt strik, i et klassisk design men samtidig med en sjov detalje, der giver kant. Opskrifter hvor modellen vil gøre sig godt i ensfarvet men samtidig også vil være ideelle til at lege med farver/rester. Det blev vist en"kludret" omgang... håber noget af det giver mening.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke du kan finde en del i bogen så Rikke. Tak for super fint indslag :-)

   Slet
 2. Jeg har ikke små børn længere, men i årenes løb har jeg savnet gode drengemodeller i en sej stil. Jeg har bare lavet stribede trøjer. Til pigerne der masser i den aldersgruppe, med gruppen fra 8 år og opad kan det være svært at finde smarte opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja øv, og jeg starter også ved str 8 år, men mest grundet temaet. Mon ikke jeg finder på noget meget snart for gruppen 6, 8, 10 og 12 år ;-)

   Slet
 3. Det er et spændende projekt du har gang i, og vil glæde mig til bogen. Til mine to drenge-børnebørn mangler jeg helt sikkert nogle seje trøjer med hætte, og gerne strikket oppefra-og-ned.
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber de bliver glad for mine SEJE drenge trøjer så Marianne

   Slet
 4. Jeg forestiiler mig, at modellerne i bogen kan farvelægges af børneungerne og så strikker farmor - det ville mine og jeg elske - mange hils fra Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Til det må du vente lidt endnu med at se Karin ;-)

   Slet
 5. Spændende projekt - jeg synes der mangler seje trøjer til drenge på 8-10 år. hilsen Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig Kirsten, men dem må I vent lidt med endnu. Tror ikke drenge på 10 er vilde med en strikke og malebog ;-P

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.