mandag den 23. juni 2014

Var det noget med en camping sweater?


Jeg sidder og sorterer billeder og faldt over disse, som jeg nu vil dele med jer her på bloggen. Frem til nu, har de været hemmelige.
For lidt mere end 3 år siden ringede et reklamebureau til mig for at høre om jeg kunne lave en trøje + opskrift gradueret fra barn til voksen, til en kampagne for campingvogne til deres norske markede.  


Det ville jeg selvfølgelig gerne, synes faktisk opgaven var ret sjov, så jeg tegnede løs ud fra givne retningslinjer.


Tegnede mere og gjorde mig tanker om, hvordan en norsk transmogryffet Marius genser med en campingvogn, skulle se ud. Campingvognene gav lidt problemer, for det skulle ligne en særlig en af deres vogne...


Det lykkes at få et resultat ud af det, som var nogenlunde okay - Campingvognen skulle nok sys på med maskesting, for at undgå de mørke gennemskindninger... Eller en omvendt farvefordeling

Jeg sendte oplæg og pris til reklamebureuet 5000 kr ex moms for en strikket model samt redigeret opskrift, gradueret til hele familien. Det var for dyrt, de havde regnet med at kunne få det for omkring 1000 kr... Behøver jeg sige det? Jeg sagde selvfølgelig nej tak, jeg kender godt budgetter til reklamer og ved 5000 kr blot er et lille greb i budgettet.

Min camping sweater blev aldrig til noget, selv vil jeg ikke strikke den op, skal nødig lægge mig ud med Sandness, der ejer Marius mønsteret... Men mine skitser deler jeg gerne med jer, og skulle nogen have lyst til at bruge mønsteret så tag det endeligt.  

7 kommentarer:

 1. Det ser ellers ud til og være en spændende opgave. Jeg kender da nogle der ville blive glad for sådan en,,,men jeg forstår godt din skuffelse over manglende evne til og værdsætte et stort arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg bliver lidt træt af det, lige som når større tøj designere får ældre damer til at strikke sokker for lidt til kaffekassen, og så bliver sokkerne ellers solgt til mange hundrede kr. Det giver ikke mening.

   Slet
 2. 1000 kr.! Kunne de ikke bare have bedt dig gøre det gratis? Jeg synes, dit prisforlangende var meget beskedent

  SvarSlet
 3. Det er ellers et fint oplæg! Hvad kan man få for 1000 kr.? Det ville da være alt for billigt. Hvis jeg valgte at strikke den, skulle jeg lave campingvognen om til en båd, men det kunne jeg vel nok finde ud af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler det er jeg sikker på du kan, tag hvad du kan bruge :-)

   Slet
 4. Jeg synes, at det er et fantastisk mønster! Sikke nogle suckers, at de gik glip af det for nogle håndører. Og TAK fordi du deler. :)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.