tirsdag den 12. august 2014

Månedsgaven på By Kaae - Strik til Banditter af Signe Strømgaard


I weekenden var jeg på Tex-stil messe i Vejle, både for at arbejde, men også for at se på alt det nye strik... Det fedeste nye, er så absolut Signes første bog Strik til Banditter. Signe og jeg har kendt hinanden nogle år, vi har siddet i netværk sammen, og er begge under Filcolanas design team - Konkulegaer og strikkeveninder :-)

Signe var så sød hun gav mig to bøger, en til mig og en til jer....


Her er min top 5 fra bogen, i vilkårlig rækkefølge... Fusentast, både pga navene og selvfølgelig farven, elsker jo gul - og striber, og så passer modellen og blusen bare hinanden så godt. Se alle modellerne her  Vil du dele din top 5 fra bogen?


Elskling, den er bare for kær, og mønsterstrik er lige mig... Dette er et projekt der kræver fordybelse, men samtidig er meditativt, så snart mønsteret sidder i hånden.


Lurifax, en fin bluse der både er god til drenge og piger. Den er super let strikket rundt, og på hjemmesiden har Signe selvfølgelig et godt tips til hvordan man undgår at få et grimt omgangs stribeproblem - Du ved hvad jeg snakker om... Signes tips til flotte striber kan du se her.Fidusmager, kan man kun elske, den er fantastisk både til drenge og piger - Vejledningen til ansigtet er godt formulerert og illustrativt i topklasse.


Skipper må være årets hue - den tror jeg vi får at se rigtig meget her til vinter, den er sød, enkel og så sjov at strikke.... Nova og jeg deler helt klart en fasination for de store blåhvaler...

Har du fulgt linkene i dette indlæg, ved du allerede nu at sammen med bogen, er der en super fed hjemmeside, med gode og sjove historier om modellerne i bogen, samt vejledninger til teknikker der er brugt. Og selvfølgelig super flotte billeder...

Signe er at finde flere steder på nettet:
Signe på Instagram som @signestknits
Signe på Facebook som Signest Strikdesign
Signe på Ravely som Signe Strømgaard 
Og Signes hjemmeside Signest

For at deltage i månedsgave lodtrækningen, skal du blot skrive en kommentar med dig top 5 fra bogen. Jeg trækker kun lod bland de der skriver direkte på bloggen, så jer der læser med andre steder fra... I må ind på bloggen.

Vinderen vises i næste månedsgave, der er på bloggen i begyndelsen af september...


65 kommentarer:

 1. Jeg bladrede i bogen, i Vejle og er vild med den.
  Så jeg krydser fingre og håber at det bliver mig der vinder.
  Mine nevøer i USA elsker at jeg strikker til dem, og det ser ud til at der kunne være flere muligheder i bogen :-)

  SvarSlet
 2. årh lækre, lækre opskrifter. De passer lige til min 'tivoli'-pige, så håber jeg vinder! Tør godt garantere at hun vil bestille følgende 5 modeller pronto!
  Fusentast
  Elskling
  Sesse
  Badutspringer
  Laban

  .... og i øvrigt nogle rigtig lækre modelnavne!

  SvarSlet
 3. Eftersom jeg kun har drenge i den aldersgruppe at strikke til, bærer min top 5 nok præg af dette, selvom jeg også kan sukke efter de søde pige ting :-) men jeg er vild med lurifax, skrupsak, varyler, bandit og allermest Slambert som bare er vildt flot.

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med Signes brug af gamle ord. - Det er som at høre min morfar. Ud i den store offentlighed med disse ord !!!!! Opskrifterne til ordene er altså også fine. Jeg stemmer på :
  Badutspringer
  Skrupsak
  Varyler
  Fusentast
  Slambert
  Kh Marianne
  Ps - skal du ikke snart have strikket dig et nyt tørklæde

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke set bogen "in real life", så glæder mig til at se alle billederne og modellerne...

  Af dem, som jeg har set rundt omkring på nettet, så er laban og badudspringer blandt mine favoritter - og de kommer på pinden, så snart jeg vinder bogen ;-)

  SvarSlet
 6. Uh det er nogle lækre modeller!
  Jeg tror min liste indeholder: Laban, Elskling, Fusentask, Æggi og Tulle
  Jeg krydser fingre for at være den heldige, så jeg kan forkæle min datter og nevø.
  Astrid

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle lækre modeller. Fidusmager kunne jeg lige forestille mig mit barnebarn på 8 år i. eller en lækker hjemmestrikket kjole. Men glæder mig også helt vildt til din bog kommer med børnemodeller. Der er også nogle der skal strikkes både til piger og drenge. Kh. Jette

  SvarSlet
 8. Nøj nogle lækre modeller.
  Jeg ville starte med at strikke 2 huer, en Skipper og en Pomfrit - pludselige en morgen står børnene og mangler huer til hovedet, og så er dem fra sidste vinter måske for små.
  Bagefter ville jeg strikke en Krudtugle, en Fusentast og en Lurifax. Sikke skønne trøjer, og skønne modeller der er puttet inden i :-)
  Mine 2 yngste ville helt sikkert nyde de lækre modeller.
  Jeg trykker tommelfinger imens jeg venter.
  Tak for en skøn og inspirerende blog. kh Betina.

  SvarSlet
 9. Jeg er helt klart mest til skrupsak. Jeg synes også godt om varyler. Bogen ser rigtig fin ud :-)

  SvarSlet
 10. Hold da op, det er svært at vælge. Der er mange skønne modeller.
  Favoritterne er (vistnok) Elskling, Skrupsak (mine børnebørn og deres mor elsker veste) Fusentast, Sesse og Lurifax

  Kh Liselotte

  SvarSlet
 11. Dejlig bog. Mine favoritter er:
  Fidusmager
  Mullemus
  Trut-Elly
  Tulle
  Sesse
  Vh Lykke

  SvarSlet
 12. Hej. Sikken nogle fine strikkeopskrifter, jeg vil elske at strikke fusentast og elskling, da jeg har 2 børnebørn begge piger, de elsker bla. gult og elskling kunne godt give mig nogle udfordringer;-))

  Vh Tina T.

  SvarSlet
 13. øj da for en masse lækre modeller .......hvordan skal man kunne vælge 5 når man gerne vil lave dem alle :) Bandit og Tulle ...eller måske Sesse og Skipper??? hvad med Vildbasse og Fidusmager??? ohh er da så svært at vælge :) krydser fingre for den bliver min.
  ha en god dag
  Vh Lis

  SvarSlet
 14. Lækker bog....jeg har mange favoritter, men her er ihvertfald 5:
  Elskling
  Skrupsak
  Laban
  Fussentast
  Tulle

  Krydser alt.
  Stine
  stineph@mail.dk

  SvarSlet
 15. Helt fantastiske modeller. Min top 5:
  Vildbasse
  Sesse
  Badutspringer
  Lurifax
  Elskling

  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 16. Det første jeg la merke til, var coverdesignet, riktig flott!
  Mange, herlige, fargerike ting. Barn SKAL ha farger. Mange unge mødre strikker kun i beige, hvitt og grått, fordi de selv kan like å gå i disse fargene. De har visst ikke spurt barna......
  Vanskelig å velge, så jeg tok et kjapt valg : Sesse, Krudtugle, Fusentast, Varyler og Spirrevipp.

  SvarSlet
 17. Dejlige modeller med skønne navne. Jeg vil elske at gå i gang med Laban, Skipper, Fusentast, Tulle og Krudtugle. Mine børn er store men jeg har heldigvis både en niece, en nevø og et barnebarn :-)

  SvarSlet
 18. Lige sådan en strikkebog til børn fra 2-10 år har jeg på ønskelisten - og det er meget svært at vælge fem ud - og ved lodtrækning, stemmer jeg på følgende:
  Vildbasse
  Krudtugle
  Slambert
  Bandit
  Lurifax

  Dejlig modeller alle - og man kan jo altid strikke flere og vælge nye farver :-)
  Kh Marianne Sonne

  SvarSlet
 19. Skøn bog med lækre modeller. Det er svært kun at vælge 5 men min top 5 indeholder; Elskling, Skrupsak, Bandit, Laban og Fusentast.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 20. Der er mange dejlige modeller. Mine favoritter - og det er ikke en prioriteret rækkefølge :-)
  Krudtugle
  Vildbasse
  Sesse
  Slambert
  Lurifax

  Mange hilsner
  Figarine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke Figarine, du har vundet, send mig en mail på knitting@bykaae.dk mærk strik til banditter. I mailen skal jeg bruge dit fulde navn og adressen som Signe skal sende bogen til.

   Slet
 21. Super søde modeller, svært at vælgenogle frem for andre . . . Men min liste må blive: sese, tulle, skipper, fusentast og skrupsak. Krydser fingre ..... Hilsen Birgit

  SvarSlet
 22. Mine favoritter er: Fusentast, Lurifax, Skrupsak, Mullemus og Tulle. Det er en bog, som man er nødt til at eje, når man har 3 børnebørn i alderen 2-8 år.
  Mange hilsener
  Ulla S.P.

  SvarSlet
 23. Virkelig en fin bog, som jeg godt kunne tænke mig :)
  Mine favoritter er:
  1. Laban
  2. Skipper
  3. Elskling
  4. Fusentast
  5. Vilbasse

  /Anne

  SvarSlet
 24. Den bog passer lige til mig - har to børneunger på 4 og 6 år - mine favoritter er: Tulle og Fusentast til pigeungen - Lurifax og Bandit til drengeungen - Æggi til begge og den kan også fint bruges til de to små nyankomne - mange hils fra Karin

  SvarSlet
 25. Endelig noget sejt til drengene :-)
  Mine favoritter: Slambert, Vildbasse, Lurifax, Bandit og Æggi.

  Mange hilsner
  Kirsten.

  SvarSlet
 26. Den bog er lige for mig. Mine favoritter er:

  Skipper
  Slambert
  Fidusmager
  Bandit
  Tulle

  SvarSlet
 27. Meget fin bog. Mine favoritter er:

  Lurifax
  Tulle
  Elskling
  Skrupsak
  Sesse

  Og alle de andre...

  SvarSlet
 28. Årh, det må blive SKRUBSAK der er en sikker etter på min top 5 for jeg har jo huset fuld af SKRUBSAKKER i alle mulige størrelser ...men en VILDBASSE og et par BANDITTER kan vi bestemt også få brug for her...og når vi så i tillæg har en lille TULLE så mangler vi kun en rigtig dejlig SLAMBERT...håber inderligt at være en vinder for det er jo lige strik for mig og alle mine.....

  SvarSlet
 29. Åh, jamen altså, jeg er forelsket - IN LOVE som man siger på udenlandsk;-) Min top 5 er: Laban, Elskling, Fusentast, Skipper og Tulle (og Sesse på en meget tæt 6. plads;-)). kh. Ingrid (dialingrid@gmail.com)

  SvarSlet
 30. Der var det mye fint! Vanskelig å bare velge 5.. men her er mine favoritter: Sesse, bandit,elskling, laban og slambert

  SvarSlet
 31. De 5 jeg umiddelbart får lyst til at strikke er: Elskling, Tulle, Fusentast, Laban, Skrupsak. Men det er svært at vælge blandt så mange fine friske designs.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 32. Herligt ;-) håber jeg vinder. Her er min top 5 liste
  Fusentast
  Tulle
  Sesse
  Laban
  Elskling

  SvarSlet
 33. Åh mange fine! Laban, elskling, sesse, vildbasse, krudtugle, eh det var fem ja, kunne gjerne fortsatt :-) krysser strikkepinnene :-)

  SvarSlet
 34. Jeg deltager gerne i konkurrencen om den fine bog.

  SvarSlet
 35. De er alle fin!
  Mine yndlinge er:
  Laban, Lurifax, Skrupsak, Fusentast og Spirrevip.
  Håber, jeg er heldig!
  Hilsen Ursula

  SvarSlet
 36. Sikken skøn månedsgave. Jeg har svært ved at vælge en top 5 - alle modeller er skønne :o)

  SvarSlet
 37. Hold nu fast, det er svært at vælge yndlings... Men here goes... I vilkårlig rækkefølge:
  Elskling, Laban, Skipper, Tulle, Sesse

  SvarSlet
 38. Den kunne jeg bare vildt godt tænke mig at vinde. Har allerede kigget på modellerne flere gange. Mine favoritter er:
  1. Laban
  2. Skipper
  3. Fusentast
  4. Krudtugle
  5. Elskling

  selv om sidste ville tage mig rundt regnet hundrede år...

  SvarSlet
 39. Det er jo bare den fineste bog. Har været ind at se på hendes designs på siden flere gange de sidste par dage og her er min favoritliste:
  1. Laban (den SKAL jeg være strikke til en lille pige til jul i knaldrød & hvid)
  2. Skipper
  3. Æggi
  4. Tulle
  5. Fusentast

  SvarSlet
 40. Mine favoritter:
  Krudtugle
  Slambert
  Skipper
  Laban
  Tulle
  - og så er jeg helt vild med at vinde den bog!

  SvarSlet
 41. Mine favoritter:
  1. Fusentast
  2. Laban
  3. Tulle
  4. Badutspringer
  5. Bandit
  Bare send bogen til mig!

  SvarSlet
 42. 1. sesse
  2. vildbasse
  3. fusentast
  4. elskling
  5. tulle
  men jeg skal da helt klart også strikke et par æggi'er

  mvh mette

  SvarSlet
 43. En dejlig bog. Skipper er fantastisk.
  Mvh ahtimmermann@gmail.com

  SvarSlet
 44. Kan jo nærmest ikke lave en hitliste, fordi de alle sammen er fantastiske! Men-men...:
  1. Fusentast
  2. Trut-Elly
  3. Laban
  4. Badutspringer
  5. Æggi

  KH Pia Helt (piahelt@hotmail.com)

  SvarSlet
 45. Min top 5 er
  Skipper
  Æggi
  Laban
  Varyler - fedt navn
  Vildbasse

  Og generelt at der er drenge opskrifter. Håber jeg vinder den

  SvarSlet
 46. Modellen Elskling er lige noget for min niece. Hun vil elske den! Så jeg håbet at bogen vil gå i min retning...
  Hilsen Ulla Bonde Jensen

  SvarSlet
 47. jeg er ret vild med
  Elskling
  Sesse
  Laban
  Badutspringer
  Varyler

  SvarSlet
 48. Ville rigtig gerne vinde bogen STRIK TIL BANDITTER. Børnebørnene ville juble, hvis de fik nogle af de søde modeller.
  Hilsen Kirsten.

  SvarSlet
 49. Min top 5 er
  Fusentast
  Laban
  Bandit
  Sesse
  Tulle
  Mvh. Johanne

  SvarSlet
 50. Sikke mange søde modeller. Fusentast er den første af dem jeg vil strikke ;-)

  SvarSlet
 51. Bogen er en must-have. Stor ros til Signe!!! Fedt at opskrifterne går op til str 10 år, så jeg kan nå at strikke mange af modellerne til datteren :-)
  Favoritterne er mere end 5, men helt klart:
  Fusentast (elsker bare striber på rundt bærestk)
  Tulle
  Sesse
  Krudtugle
  Laban
  Skrupsak
  Tut-elly
  ... Elskling ville jeg også gerne lave, men den kræver vist lidt for meget koncentration for mig lige nu...

  SvarSlet
 52. Ser ud til at være en rigtig dejlig strikkebog med flere af mine favoritgarner - Rasmillas yndlingsgarn er også mit. Favoritter

  Skrupsak - lige til årstiden
  Sesse -
  Olsen til små kolde ører
  Lurifax
  Tulle

  Skrupsak ville blive en skrupstrax hvis jeg vandt!
  Gad vide om du kan finde mig - kan ikke finde ud af de profiler.
  Mail: leobmadsen@gmail.com
  Venlige (stevnske)! hilsner

  Lis Andersen

  SvarSlet
 53. Uh ha en masse skønne modeller.
  Jeg ville vælge i flg række:
  1 Fusentast
  2: Æggi (det er sjovt med små gaveting til de nye børn i familien)
  3: Tulle
  4: Sesse
  5: Skipper/Badutspringer (der ser ud til at være god plads til håret).

  De bedste hilsner fra Charlotte Madsen

  SvarSlet
 54. Jeg vælger: Laban, Lurifax, Fusentast, Tulle, Slambert derefter alle de andre....

  SvarSlet
 55. Sikke nogle søde modeller og helt fantastiske navne - sikke minder de vækker :)
  Min top 5 er: Skrupsak, Krudtugle, Sesse, Laban og Æggi.

  Venlig hilsen Jane

  SvarSlet
 56. Så mange fine modeller! Elskling, Skipper, Fusentast, Badutspringer, og Laban :)
  Mvh Lotte

  SvarSlet
 57. Jeg er vild med den bog og selvom min nr. 1 er enkle, er jeg mest vild med:
  1.Mullemus
  2.Laban
  3.Elskling
  4. Fusentast
  5. Skipper

  SvarSlet
 58. Bettina (begaan(at)gmail.com)31. august 2014 kl. 10.03

  Aiii... Den er svær, der er godt nok mange fine modeller... Men laban, fusentast, skipper, skrupsak og lurifax er blandt favoritterne :-) så er det bare at krydse fingre...

  SvarSlet
 59. Min datter vil være vild med :
  -Laban
  -Fidusmager
  -Elskeling
  -Fusen
  -Tulle

  SvarSlet
 60. Mine favoritter er:
  Bandit
  Skipper
  Fusentast
  Tulle
  Sesse

  SvarSlet
 61. Lækker bog, som jeg gerne ville vinde. Har 4 børnebørn at strikke til :-)
  Favoritter:
  Fidusmager
  Mullemus
  Krudtugle
  Tulle
  Æggi

  Venlig hilsen
  Lis Rød
  email: lisrod@live.dk

  SvarSlet
 62. Der er så mange flotte modeller, at det er svært at vælge. Tænker på mine piger og vælger:
  1) Elskling
  2) Krudtugle
  3) Mullemus
  4) Tulle
  5) Fusentast

  Og så alligevel lige strikke en Æggi eller to.

  Hilsen
  Nina
  nina.laerkegaard@gmail.com

  SvarSlet
 63. 1) Æggi
  2) Krudtugle
  3) Laban
  4) Tulle
  5) Fusentast
  Krydsede fingre!!! - Emilie (haandlavetkarma (at) gmail.com)

  SvarSlet
 64. I håb om lige at kunne nå at blive trukket, hvis der er optrækning.
  Æggi

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.