onsdag den 29. oktober 2014

En dag på jobbet - Hos Woolspire


Dagen i dag har været super sjov, Woolspire har booket mig til en række videovejledninger, som snart bliver at finde på deres side. I dag stod den på vævestrik, fire slags. Det blev i denne omgang til Perlegrus tv i billedet, Sømandsbobler i farver th i billedet, zigzagger øverst i billedet, og bobler i ret på glat en afart af Hindbær med fløde nederst i billedet.


Næste videovejledning bliver i dobbeltstrik, og i den forbindelse har jeg tænkt mig at lave en lille DIY, for det er vel på tide med lidt gratis hygge på bloggen. Her ser du første prøve, i gul og grå, på bagsiden er den magen til blot omvendt i farverne.

Dobbeltstrik lærte jeg i sin tid af min gode veninde Heidi, det var mens Bette design i Klosterstræde stadig var der (min på det tidspunkt yndlingsbutik). Siden hen er dobbeltstrik blevet en af mine yndlings teknikker... Bare ikke lige når jeg skal beskrive hvordan i en opskrift...

Har du også yndlings teknikker?
Hvad ville du ønske Woolspire ville lave videovejledninger om?

4 kommentarer:

 1. En video om hvordan man nemmest strikker mønsterstrik i flere farver, Fair Isle, frem og tilbage. Nogle gange bliver det pænest ikke at strikke rundt og så klippe op bagefter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit input Lone. Jacquard der strikkes frem og tilbage, skriver jeg på listen over ønsker :-)

   Slet
 2. Dobbeltstrik er rigtig spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ja jeg er også vild med det, og der er sket meget med dobbeltstrik siden jeg udgave Krydret strik. Jeg glæder mig til at dele et usynligt opslag, kantmasker og aflukning med jer.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.