onsdag den 7. januar 2015

Charlotte Kaae design for Filcolana - Thetis - gratis opskrift

I sensommeren strikkede jeg på denne lækre multi wrap/hjertevarmer, og var virkelig i kamp med tiden... Mon jeg nogen sinde bliver god til at tilrettelægge min arbejdstid? Læs om processen her

Som du nok har opdaget, hvis du følger med på Filcolanas side, så er der netop kommet en masse nye designs op, her i blandt min model Thetis både på dansk og på engelsk. Min model har en multifunktion, den er et halstørklæde, men du kan også stikke armene gennem og vikle den om halsen, og på den måde har du en form for bolero, eller ærmer med tørklæde om man vil...

Modellen er strikket i New Zealand Lammeuld, hvor jeg har arbejdet med en bundfarve og en mønsterfarve. Mønsterfarven har jeg viklet til magiske nøgler, for at gøre farveskiftet mere tilfældigt. Har du endnu ikke arbejdet med magiske nøgler, kan du finde flere vejledninger her på siden, denne er nok den vigtigste... Sådan vikler du et magisk nøgle.

Short in english
My newest design for Filcolana, is up and ready to knit. The pattern is translated in to english. In this design I have used stranded color knitting, the base is one color, and the pattern has several colors in it - using the technique Macic yarn balls, se picture tutorial in danish here It is also described in the pattern. As always Filcolana supply an huge amount of free patterns, have a look at the newest here5 kommentarer:

 1. Lækker sag du har designet for filcolana,den er på grænse til et must med alle de muligheder du har puttet ind I dit design.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler tak Dorte, jeg er glad for den falder i god jord :-)

   Slet
 2. UPS glemte mvh dorte d.

  SvarSlet
 3. Den er bare så fin, og jeg elsker fargekombinasjonen og mønsteret.
  Og når et plagg har flere funksjoner som denne, ja, det liker jeg!! :)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.