tirsdag den 27. januar 2015

Grafisk gobelinstrik - Foredrag med Charlotte Kaae på AOH messen 2015


Sidder og kikker alle mine billeder med Grafisk gobelinstrik igennem, jeg er nemlig ved at lave en powerpoint til mit foredrag og mini workshop som jeg har på scenen hver dag  kl 12 på AOH messen.

Short in English
This weekend I am giving a lecture at the craft fair in Rødover, speaking and teaching Graphical Intarsia. The pictures below is some of my designs in Graphical Intarsia, and from my workshops. 

Det er blevet til en del gennem de sidste år. 


Først kom min Persisk Nordisk Re-mix som jeg har designet for BC-garn, det er snart 3 år siden, den drømmer jeg stadig om at strikke til mig selv... jeg mindes stadig, hvor lækker den var at have på.


Og så var der min Grafisk gobelin fra Bogen Mange masker, et værk hvor Annette Danielsen har samlet en masse danske strikdesignere.


Ud over beklædning i Grafisk gobelinstrik, så strikker jeg også billeder. Det er også billeder vi strikker, når jeg holder workshops i Grafisk gobelinstrik. PT min yndlings workshop, det er super sjovt og inspirerende at se hvordan garnrester kan trylles om til fantastiske værker.


Hvor jeg virkelig giver den gas med Grafisk gobelinstrik, er i min booklet Strik og Mal - Grafisk gobelinstrik. Første Boolket i en række på 5 med hvert deres tema under Strik og Mal, hvor  jeg laver strikkeopskrifter til børn str 2-8 år.

Nu skal billeder, tanker og teknik samles til en Power point, der skal understøtte mit foredrag og give en smagsprøve til alle der gerne vil "smage" på teknikken. 

Har du lyst til at strikke med mens jeg er på Scenen, skal du blot medbringe et stykke strik hvor du har slået en 15-20 masker op, strikket et par ret-riller i en farve, medbring 1 eller 2 ekstra farver, som du skal bruge til dit Grafiske gobelinstrik.
3 kommentarer:

  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvarSlet
  2. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlet
  3. Det var et fint foredrag du holdt i dag.

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.