mandag den 2. februar 2015

Tak til alle jer der kikkede forbi #Garnselskabet på AOH messen 2015


Starter dagen med at tælle op og lave regnskab. Dette er resterne fra AOHmessen, tusinde tak til alle jer der kom forbi og hos #Garnselskabet og købte mine kits, opskrifter, bøger, garner og ellers viste interesse for mit arbejde... Det kan jeg leve højt på længe... 

Short in English
After a bussy weekend at the AOH exhibition it is time to count up my sales at #Garnselskabet. Thank you to all of you that entered our shop.


Som noget ret nyt sælger jeg garn til magiske nøgler i haspe på 150 g - 300 m fordelt på 8 farver til 125 kr stykket. Det har været sjovt at se responsen på disse. 

Short in English
My skeins of yarn to make Magic yarn balls is out, 150 g = 300 m, 8 colours - 125 danish kr. More information in english is comming up.


Mine kits blev der også taget rigtig godt i mod, så godt at der allerede i morges lå en mail med en efterbestilling i min mailboks... Fedt at se at I benytter jer af mit messetilbud. Til min store overraskelse var det Nordic light og Tørklæde med magiske nøgler farve orange der solgte bedst. Efter de mange positive tilbagemeldinger på den violette farve, var jeg jo helt sikker på at det var den, der ville være en storsellert.

Short in English
The sale of kits went well, the orange kit Big cowl  in orange was my hit of the weekend as well as Nordic Light. Nordic Light is about to be translated in to english in a while.


Alle dage kl 12 holdt jeg foredrag om Grafisk gobelinstrik, jeg slog op fredag, og søndag eftermiddag stoppede jeg her... fordi jeg løb tør for min yndlings grønne.

Short in English
I hold lectures every three days a graphic intarsia (Icelandic knitting)...


Min søde praktikant Sanne styrrede Powerpointen og fik sørme også snuppet et billede af mig i fuld aktion... Genkender i min Kameramand

Short in English
This is me on stage...Og som alle andre messegængere fik jeg smovset lidt... Garn fra Garnpusher, en nåleholder med magnet fra Sy Experten, krummelure nåle fra Geilsk, Tørstrik fra Annette Danielsen,.... og det smukkeste broderisæt fra Karen Marie Dehn, der meget snart bliver til min yndlings strikkepose.

Short in English
My purchases

Tak til #Garnselskabet for endnu en fed messe - glæder mig til næste projekt. 3 kommentarer:

 1. Dejligt at det har været en berigende oplevelse på messen. Det er altid godt at få ny inspiration.

  SvarSlet
 2. Sidder og bliver lidt missundelig over det ikke var her I århus for det lyder til at ha været en på opleveren,kan bare håbe på noget tilsvarende her.
  Har også syndet; venter spændt på pakke fra rasmilla hvor jeg bla har bestilt krydret strik glæder mig for jeg temmelig lun på bukserne.
  Dorte d.

  SvarSlet
 3. Sidder og bliver i godt humør hver gang jeg lige kommer forbi din side og ser de lækre farver. Dejligt det var en god messe. Jette

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.