onsdag den 17. juni 2015

4 x strik der gør mig glad


Noget af det jeg elsker ved mit strikkehold hver den 1. mandag i måneden hos Sommerfuglen, er "pralerunden" der hvor vi stolte viser vores strik frem. Det er så befriende og skønt at det i det forum er helt ok at være rigtig glad for det man har strikket, og at alle er super anderkendende i forhold til de produkter der vises frem, der er ingen negative kommentarer, men selvfølgelig en masse gode tips, hvis man efterlyser andre måder at gøre noget på, eller hjælp hvis man er gået i stå. Det er den slags strik jeg elsker, der hvor der er plads til alle og vi er positive stemte.

Efter at jeg for alvor er kommet på Facebook med min Bykaae side, er jeg også begyndt at læse mange sider om strik, mange gør mig glade, men hold nu op, jeg bliver også rigtig trist... Der sidder nemlig alt for mange sure damer der ude bag deres computerskærm og skriver tarvelige og grimme beskeder til folk der viser deres strik frem. Hvorfor er det at nogen mener de har ret til at skrive præcis som de vil, bare fordi de kan? 

Min mission her hen over sommeren er at holde fokus på det i strik der gør mig glad, og jeg opfordre dig til at gøre det samme. For på den måde at sprede en positiv energi til strikkerene der ude.

Her er 4 x strik der gør mig glad

1. at så mange har meldt sig til min strik i fællesskab

2. at jeg blev inviteret til Kolding til en fed KKiP dag

3. at Karen Noe har bestilt et farverigt design i smukt garn, og at min søde strikkedame Jette vil strikke modellen for mig

4. at Woolspire har budt på en sjov sommerleg, som vi snart deler med dig

Hvad gør dig glad i forhold til strik?


In English
One of the things I love about my knitting hold each the first Monday of the month at The Yarn shop Sommerfuglen is "Bragging Round" where we proudly show our knitting. It is so liberating that in that forum is quite ok to be really happy with what you've knit and everyone is super appreciative in relation to the products showcased there are no negative comments, of course a lot of good tips if you ask for other ways to do something, or help if you are stuck. It is the kind of knit I love, where there is room for everyone and we are positive abut the knitting.

After that I came on Facebook with my Bykaae page, I also started to read many pages and groups about knitting, many make me happy, but also be very sad ... There are too many angry ladies out there behind their computer screen that write tacky and ugly messages to people who show their knitting. Why does anyone thinks they have the right to write exactly as they please just because they can?

My mission here over the summer is to stay focused on the knit that makes me happy, and I encourage you to do the same. For on the way to spread positive energy to knit clean that out.

Here are 4 x knit that makes me happy

1. that so many have joined my knit together

2. I was invited to Kolding to a cool KKiP day

3. Karen Noe has ordered a colourful design in beautiful yarn, and to my sweet knit lady Jette will knit model for me

4. Woolspire has featured a fun summer game, as we will soon share with you

What makes you happy abut knitting?

13 kommentarer:

 1. Glad, bare jeg kan strike (lave håndarbejde)
  Glad, når jeg giver væk og modtageren er glad (ellers har de ikke fortjent, og får ikke igen)
  Glad, når vi har "pralerunde" I strikkeklubben
  Glad, når noget er færdigt
  Glad, når der planlægges
  Glad, når der købes til Nye projekter
  Glad, når jeg tænker på de mange der har glæde af strik ..............

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort smil, jeg bliver så glad af at læse din kommentar, den er så dejlig positiv :-)

   Slet
 2. Spot on, Charlotte. Jeg har flere gange krummet tæer, når jeg jeg har set kommentarer fra "de sure damer", og ved ikke hvorfor de tror de er i deres gode ret til at pille andre ned.
  Strikkeglæde for mig er:
  Når jeg kan dele min glæde/viden om strik med andre.
  Når et kompliceret stykke strik lykkedes.
  Når andre strikkere deler deres viden med mig.
  Og sidst, men ikke mindst, så bliver man bare glad af at strikke... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, vi strikker fordi vi kan lide det. Når vi gør noget vi kan li bliver vi glade.

   Slet
 3. At få lov til at strikke er en af de store glæder der findes, samt at der er nogle som er glade for det man laver.. Samt at kunne hjælpe med at give strikkeglæden videre eller hjælpe nogle unge mennesker i gang med håndarbejde. Har også læst mange af de sure kommentar har også haft lyst til at kommenterer det, men tænk hold da alt det sure for dig selv og glad dig over det andre har lavet og vil vise frem. Min strikkeglæden er også at få lov til at strikke nye modeller og andet for dig :) Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler Jette, så er du jo rigtig glad lige nu, hvor du sidder med lækkert garn fra Karen Noe i hænderne. Du har helt ret vi skal give vores viden videre til den nye generation af strikkere. Jeg har det præcis som dig, jeg bliver så glad af at lære fra mig :-9

   Slet
 4. Strik gør mig glad
  Farver gør mig glad
  Garn gør mig glad
  At strikke along med Charlotte gør mig glad det er min nederdel men de samme magiske nøgler :-)))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt, glæder mig til at se, viser du den frem?

   Slet
 5. Bare det at strikke og være kreativ gør mig uendelig glad. Det er så dejligt at fordybe sig i arbejdet med det, man nu er i gang med. Dejligt at udtænke nyt, at finde garn til det, strikke det og også blive færdig med det.
  Den skabende proces gør mig glad.

  SvarSlet
  Svar
  1. JA skaberglæden, den fylder nok rigtig godt i os alle :-)

   Slet
 6. Det å være kreativ gjør meg glad. For det må brukes til noe. Og de siste år har det kun vært til strikk, siden jeg maler også. Å sette seg ned etter en arbeidsdag for å strikke, er som Yoga. Man blir rett og slett avslappet, og får samlet tankene.
  Å leke med farger, enten med malerier eller garn. Det er bare så befriende.
  Å ha samme interesse som mange andre, som man kan diskutere med, enten man er ung, gammel, syk, arbeidsledig, i jobb, direktør, sykepleier, eller helt annerledes enn noen andre. Felles interresse for strikk gjør at alle kan snakke sammen uansett hvem man er.
  Det styggeste jeg vet, er når folk snakker stygt om noe andre har laget. Det er det laveste av det lave, og man får heller holde kjeft og gå videre..........
  Det var også gjennom gleden og interessen for strikking jeg ble kjent med Anne ( Mandagspigen) som gikk bort så plutselig i går. Hun var også min venn IRL. Derfor er jeg trist i dag........
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ked af at høre, det er trist, mine tanker går til dig og Annes familie. Kram om dig

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.