fredag den 12. juni 2015

Inspiration til sommerstrik - strikket t-shirt i silke


Et af mine favorit design for BCgarn er denne smukke sommertop i Silkbloom fino. Jeg har designet den sådan at du strikker den i flere dele. Først forstykket med den smukke blonde, ud fra den strikkes ærmerne. Ryggen der er strikket i to dele i glatstrik, alle dele syes sammen, og tilsidst strikkes ribkantene. En enkel model med lidt udfordring i blonden. 

Short in English
This is one of my favorit patterns that I have made for BCgarn. A lovely summertop in Silkbloom fino. The design is easy going, with some challenge in the lace pattern. 

Har du et sommerprojekt på pindene?

8 kommentarer:

 1. En riktig fin modell du har laget der.
  Jeg liker fremgangsmåten, og de fine flaggermusermene.
  God helg til deg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler tak og god weekend til dig også Sylvia :-)

   Slet
 2. Hvor er den smuk og en skøn farve. Jeg ville nok bare lave den lidt længere men det kan man jo osse sagtens.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man let, jeg skal til at strikke den til mig selv i Large. Jeg holder længden, men vil ikke bruge den til bukser, over en kjole, synes jeg det korte snit er super fint, også selv om man som jeg har lidt på sidebenene ;-)

   Slet
 3. Havde lidt lur på den,super flot hulmønster og er vild med ærmelængden har nemlig en dårlig vane med at skubbe ærmerne op på alle mine langærmede.hvis jeg ikke husker helt galt er det også dig der har designet den skønne tunika I allino for bc den står også på min ønske liste.
  Dorte D

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.