mandag den 8. juni 2015

Strik i Fællesskab med Charlotte Kaae - Garam Masala fra Krydret strik, del 2 af 8


Only in Danish


Del 2 Ribkanten

I denne uge begynder vi med ribkanten, denne del er ens hvad end du strikker med Flagermusærmer eller har regnet om til en Raglansweater.


På Garam Masala har jeg strikket ribkanten i én farve med en fin opslagskant i en kontrastfarve, da jeg senere designede Kelim, der som du jo ved er inspireret af Garam Masala, besluttede jeg mig for at strikke min ribkanter i striber. Det er et udtryk som  jeg er ret vild med.


Derfor er min rib naturligvis strikket i striber. Mit farvevalg er Regnbuefarver, jeg holder de røde som bundfarver og de blå som mønsterfarve.

Opgaven i denne uge, er at tage en endelig beslutning om farver, strikke din strikkeprøve, hvis du ikke allerede har gjort det. Og så ska du strikke ribben.

Snakken er allerede rigtig godt i gang over på Facebook på Instagram er det vist kun mig der har delt, her bruger jeg hashtaggene #StrikiFællesskab #KrydretStrik #GaramMasala #ByKaae Du finder mig som @Bykaae 

Glem ikke vores Hangout i aften kl 17-18 på Google+, der handler om at tilpasse mønsteret

Lad mig vide om du vil deltage, så lukker jeg dig ind. Send mig en mail knitting@bykaae.dk der er plads til et par stykker endnu.
Er du forhindret i at deltage, kan du få optagelsen ved at sende mig en mail.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.