tirsdag den 26. januar 2016

Tykke hygge sokker i 100% uld - Holder det? Del 2


Mit eksperiment med at strikke sokker til indendørs brug i 100% ren uld, ser ud til at holde meget godt. Her på dag 20 i brug, er de stadig fine. Naturligvis kan du se de bliver brugt, det ville kun være underligt hvis du ikke kunne. Læs første indlæg om mit eksperiment her.

Sokkerne har været vasket 2 gange. Jeg har vasket på koldt uldvaskeprogram i maskinen og slynget på fulde omdrejninger. Inden du vasker 100% ubehandlet uld i din maskine anbefaler jeg at du strikker en prøve, som du måler, vasker som du ønsker den skal vaskes, og så måler igen - for at se hvordan din maskine og uld samarbejder.


Den form for slid mine sokker udsættes for er helt almindeligt hverdagsbrug. Jeg bruger dem hjemme, og jeg har dem med i tasken, når jeg skal ud. De er blevet brugt på flisegulv, trægulv, kokostæpper  og uldtæpper. I snit har jeg dem på 10 timer dagligt (arbejder jo hjemme fra). Til sammenligning har Michael sine sutsko på 3 timer dagligt og det er vist meget normalt. Levetiden er nok længere på sådanne et par sokker hos dig, end de har hos mig.

Ser de stadig fine ud om 10 dage kommer der en opskrift på dem nu her - Min strikkedame Ingeborg er i gang med et par bubblegum pink til billeder.

Holder de ikke må det vente til jeg har fået mit sokkegarn fra Jarbo hjem - her har jeg bestilt nogle super fine farver i deres tykke Raggi.

1 kommentar:

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.