mandag den 1. februar 2016

Inspirationstur til Rom del 1 af 3


Michael og jeg er lige kommet hjem fra Rom, hvor vi har brugt et par dage på at lade op og blive inspireret til nye ideer. Det er min første tur til Italien. Rom er ikke det jeg havde forestillet mig, jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde en forventning om kun at se super sofistikerede og smarte mennesker, og en meget velholdt og moderne by. Det med de sofistikerede smarte mennesker, den holdt, jeg er imponeret over kulturer hvor ens udseende er så altafgørende. Faldt måske lidt igennem der, "nationaldragten" er sort, grå og hvid, der kom jeg i gul og violet - UPS. Vi boede lige ved den Spanske trappe, elsker at bo centralt når jeg er på storbyferie. I Rom er jeg vild med de gamle bygninger, men også meget overrasket over hvor slidt byen er, hvor mange der tigger og hvor stor økonomisk ulighed der er. 


Det holdt os nu ikke fra at nyde vores ferie, vi gik omkring 70 km på 3 dage og fik set det meste af det vi havde planlagt hjemmefra. Bro'er og vand, det har altid tiltrukket os begge. 


De smalle brolagte gader med butikker, restauranter og vinduer med skoder og smukke beplantninger - er en uudtømmelig kilde til inspiration. At sidde på en restaurant i sådan en gade og spise frokost mens jeg kigger på mennesker, bygninger butiksvinduer og bare nyder atmosfæren, det er guld for min inspiration.Cyklen her måtte jeg bare have et billede sammen med - elsker at butikker genbruger gamle cykler til at påkalde sig opmærksomhed. Mogen og aftenstund var lig med jakke og tørklæde men i dags timerne havde solen magten, og jeg kunne gå rundt uden jakken, var endda så heldig at jeg fik lidt kulør på de 3 dage.

Nu glæder jeg mig til at strikke lidt på det jeg er inspireret til, om små 14 dage vil jeg igen dele min inspiration med dig. Her vil jeg vise hvordan turen har inspireret mig og til hvad.11 kommentarer:

 1. Hold op hvor.det lyder hygligt.længe siden jeg selv har været ude og rejse så tak for fine billeder og ' tur'.
  Er spændt på at se hvad du er blevet inspireret til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler tak, jeg glæder mig så meget til at dele min inspiration med dig :-)

   Slet
 2. Glæder mig til at se hvad din fantastiske krøllede designer hjerne får ud af inspirationen fra byernes by😀

  Har du nogen planer om at lave en periscope om at klippe i strik, det ville jeg blive glad for det er vildt skræmmende 😨

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej A-M, jeg har næsten lige haft en Periscope om at klippe i strik, men mon ikke jeg kan gøre det igen snart - jeg har nemlig noget der skal klippes :-)

   Glæder mig til at vise dig min inspiration, jeg har slettet din kommentar under, da det er en kopi af denne, tænker Google har lavet knas :-)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Håber at du alt i alt tilfreds med turen! Jeg var i Rom sidste sommer, første gang i mit liv - det var rigtig spændende at se byens seværdigheder, men også lidt trist at opdage hvor den er beskidt og dens kedelige bagside, lidt i stil med dine oplevelser...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker Rom, men synes bestemt også at Rom er et trist syn, Europa bør ikke have så stor fattigdom.

   Slet
 5. Edejlige billeder, jeg får helt udlængsel. Jeg har været i huset i 1963-64 i ROM . Lige i centrum jeg gik på via Veneto og luftede barnet jeg passede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må ha været en helt fantastisk oplevelse at bo i Byen i et helt år, og så lige i det tidsrum :-)

   Slet
  2. Gul og violet og stikke ud. Charlotte - det er glæden ved ikke at være mainstream :-)
   Rom er modsætningernes by. Og der er vildt meget at se. Hold da op - 70 km på 3 dage! Imponerende.

   Slet
  3. Smiler ja det var en FANTASTISK tur.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.