mandag den 8. februar 2016

Tykke sokker i 100% uld - Holder det? Del 3

teststrikker søges
Teststrikker søges

OK det bliver til en opskrift - jeg lover det :-)
Men først vil jeg rigtig gerne have lov at fortælle om de sidste 10 dage, og have lov til at få tid til at opskriften bliver teststrikket.

Del 1 og 2 af denne undersøgelse ud i om uld egner sig til indendørs hyggesokker finder du her og her.

Der er allerede blevet strikket 3 sæt her i huset, men min søde strikkedame Ingeborg, har problemer med opskriften, derfor vil jeg rigtig gerne have den i hænderne på 5 teststrikkere - Har du lyst til at teststrikke, så send mig en mail på knitting@bykaae.dk


I videoen kan du se, hvordan mine sokker ser ud efter 30 dages hardcore slid. Som skrevet tidligere, bruger jeg mine sokker dagligt og faktisk hele dagen, efter som min arbejdsbase er hjemme. Når jeg er ude har jeg dem med, ind i mellem har jeg også haft dem på i et par sko, når jeg lige skulle ud med skrald, ned på stranden osv.

Garnet jeg har strikket i er Peruvian Highland Wool fra Filcolana. Sokkerne er strikket tæt, jeg er helt ned på p 3,5 mm.


Järbo garn har netop sendt mig noget Raggi, som jeg også vil strikke op i, således at du kan vælge om det skal være en sok der skal i en sko eller et par hyggesokker. Sammen med garnet har Järbo sendt mig de sjoveste strømpepinde,  Neko Strickspiel hedder de. Kender du dem, har du noget at sige om den type pinde?
2 kommentarer:

 1. Nej jeg har aldrig set sådanne oinde før, jeg vil glæde mig til at få en udførlig anmendelse af dem, så jeg kan overveje om der skal invisteres.

  SvarSlet
 2. Prøvede dem på messen i Rødovre.
  De er lavet i et plastmateriale, som opleves meget fleksibelt særligt i de mindre størrelser.
  Jeg følte ikke de lå godt inde i min hånd, nærmest kun fingrene som skulle holde hele belastningen af pinde og det arbejde som er i gang. De skulle også vikles ud da de ligesom viklede sig selv ind i hinandens ender pga vinklen. Ellers smart at de ikke fylder noget at tage med på tur, og maskerne tænker jeg heller ikke falder af, da pindene lukker sig om hinanden
  Måske skal jeg forsøge igen, men jeg købte dem ikke da jeg er glad for mine andre strømpepinde. Skulle jeg vælge imellem disse vinklede og en mikrostrømperundpind så ville jeg nok tage de vinklede.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.