onsdag den 3. august 2016

Strik med farver og bliv gladere

Måske en overdrivelse for nogen, men for de fleste er den god nok. At få noget farverigt garn på pindene, det bliver du glad for.


Det er nok ikke lige en bluse de fleste vælger at strikke i disse farver, men en mindre ting kan også gøre det. Jeg har rodet i restekassen og fundet 8 mere eller mindre klare og meget glade farver. Det er næsten en regnbue, men ikke helt. Og så har jeg fundet 1 nøgle i en sart gul.


Ud af mine rester, har jeg viklet et magisknøgle. Et farveskifte garn jeg selv har designet farve forløbet og længderne på. Det kan du lære alt om i denne video.


Jeg fandt min gamle opskrift på Regnbue IPad lomme frem, fiflede lidt frem og tilbage med min oplægning af farveforløb. Endte med dette. Næsten en regnbue, kan du se hvilken farve der mangler helt?

Et lille farverigt projekt, sokker kunne være en ide til et andet farverigt projekt, eller hvad med et tørklæde? 

Jeg er nysgerrig, hvilken farve gør dig glad?
jeg tænker ikke på hvilken farve du bedst kan lide, men hvilken der gør dig glad!

10 kommentarer:

 1. Blå er den farve der gør mig glad, fra marine til lyseblå, men klar i farven. Vh Lykkw

  SvarSlet
  Svar
  1. For en strikker er det fedt at have blå som yndlingsfarve, det er den farve der findes i flest nuancer i garn.

   Slet
 2. Jeg elsker grøn i mange nuancer lige fra lys til mørk - måske derfor jeg var så glad en gartner :-)

  SvarSlet
 3. Det kan der være noget om Heidi. Jeg kan se at jo flere farverige blomster der skyder op af jorden i min have - jo mere elsker jeg at gå og rode i jorden.

  SvarSlet
 4. Farverne skifter med årstiden. Om foråret er det rent gule (uden sort) (kodrivergul) og lyse grønne farver. Sommer: koral, rust/okker og noget lys blå. Så i sensommeren er det de tungere grønne farver, turkis og rødlige/ rødviolette/orange farver, men ikke nisserød. Vinter, tja, der går jeg jo lidt i sort;-). Det er her jeg fejler med farverne-enten bliver det de triste gråtonefarver (jeg kan egentlig godt lide naturfarverne), eller meget skingrefarver, som slet ikke passer sammen. Men så kommer foråret jo igen ... Jeg elsker farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler farver er så subjektive, mit motto er lidt at alle farver er mine yndlingsfarver, men at hver farve har sin tid. Kan se du har det på samme måde :-) bare ikke lige med Nisserød ;-)

   Slet
 5. Hmmm... Kan ikke lige se hvad du synes mangler i den regnbue - den ser rimelig perfekt ud herfra - ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler der er slet ingen orange ;-) men ja den er ret perfekt alligevel ikke.

   Slet
 6. Jeg elsker orange :-) Den gør mig glad

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.