tirsdag den 20. september 2016

Er det et hit med en garnpakke til magiske nøgler eller ej?


I weekenden har jeg stand på Knitwork sammen med 4 skønne kvinder, Sidsel Sangild, Karen Marie Dehn, Jeanette Lutter idyl og Rachel Søgaard.

Lige nu overvejer jeg meget om jeg skal vinde garn til magiske nøgler, eller om jeg skal lade være. på AOH messen i Rødovre solgte de dårligt, på Kreative dage i Fredericia solgte det godt - HJÆLP....

Hvorfor ikke bare vikle og pakke tænker du måske?

Det tager 30 min at gøre garn klar til 1 nøgle af 150 g - alt er stadig med håndkraft. Jeg vil kun bruge tid på at vikle hvis det er noget du vil købe, hvis ikke giver det ingen mening, har ikke en butik hvor jeg kan sælge dem efterfølgende.

Skriv en kommentar

Ja for ja og nej for nej, du behøver ikke nogen lang forklaring. 1000 tak for hjælpen

10 kommentarer:

 1. hvad koster sådan et kit? er meget afgørende for et ja eller nej herfra

  SvarSlet
 2. Tak alle sammen, det var lige hvad jeg havde brug for :-) mine kræfter går på noget andet. Dejligt at I tog jer tiden til at hjælpe mig.
  Gemmer dem til Fredericia :-)

  SvarSlet
 3. Ja, ville jeg svare, købte hos dig sidst jeg så dig :-)

  SvarSlet
 4. Solgte du dem på AOH sidst? Det lagde jeg slet ikke mærke til.. Handlede ellers bøger hos dig og brugte generelt ret lang tid i hele den store stand.
  (-eller er det sidste år, jeg tænker på? Åh, det er jo hundrede år siden..)
  Jeg tror gerne, jeg ville have haft købt et par magiske nøgler, hvis jeg havde kunne stå med dem i hånden (er ikke så meget for at købe net-garn, jeg ikke kan røre ved), men hvis det tager tid fra andre vigtigere arbejdsopgaver, så by all means, fokuser din indsats :)
  Og jeg kommer alligevel desværre ikke til Knitwork, så jeg kommer ikke til at købe dit garn alligevel ;)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.