mandag den 5. september 2016

Strik Bornholm 2016

For anden gang er jeg på Bornholm og undervise på Strik Bornholm. Jeg startede ud med at åbne festivalen med et Mikro foredrag på den første strikkecafe. 

Jeg valgte at broadcaste dette via min Facebook side, sammen med et par smugkig med ind på mine workshops.


Det næste projekt var 2 Mikro workshops på Woolspires stand.
Først et lækkert opslag og dernæst en intro til Gobelin Strik. Det var helt fantastisk at se tilfredsstillelsen hos strikkerne, når det gik op for dem at et opslag eller en aflukning, kunne være med til at gøre deres strikketøj mere lækkert.
Tak til alle de søde damer, der kom forbi og sagde hej mens jeg sad på standen.
Trine P aka Knit by Trine P og jeg havde en fest med at lære Woolspires praktikant at strikke. Et pandebånd er da en meget god start ikke?

Lørdag underviste jeg i 6 timer i mit yndlings emne, nemlig farver. 2 af mine favorit strikkere var mødt op. 

Sara og Heidi i deres smukke Garam Masala trøjer fra min bog Krydret strik - Tænk de 2 tøser har strikket næste alle mine designs, og været på stort set alle mine workshops, også mere end en gang... Tænk at være SÅ HELDIG at have så gode folk... Bliver helt rørt. 

Et billede slået op af Malene Rimmen Damkjær (@malenerimmen) den

Søndag sluttede jeg af med mit Neverkont kursus. I skrivende stund overvejer jeg om jeg skal lave dette kompendium om til et kompendium jeg sætter til salg... Men kan ikke helt beslutte mig. 

Var  du på Bornholm, eller er der en anden strikkefestival du skal på / har været på? 

Min næste festival er Knitwork16 i København om små 14 dage (23-25. sep), hvor jeg har et par workshops der stadig er pladser på. Ellers er jeg at finde på vores stand Garnselskabet, hvor du kan komme og købe mine opskrifter og bøger, måske et kit eller 2. SES VI?

1 kommentar:

  1. Søde Charlotte, det var fantastisk at møde dig, netop som vi kom af færgen :-) og det var også fabelagtigt at være sammen med dig lørdag på workshoppen - det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager i en af dine skønne workshops, jeg kommer altid hjem med utrolig meget inspiration <3

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.