mandag den 10. juli 2017

Sådan kan du tilrette en opskrift med vendepinde så den passer din figur (tip til kvinder med former) 🙌🏼💫


Min gravide mave fylder mere og mere i billedet, og næsten ALT mit tøj er for kort over maven. Derfor gik jeg igang med at strikke en bluse der skulle være længere foran - så den på den måde kom til at se ud som om den er lige så lang foran og bagpå. 

I dette blogindlæg får du mine bedste tips til at formgive med vendepinde, og på den måde skabe mere plads. 

Du kan have brug for mere plads over brystet, over maven eller over numsen. I denne video beskriver jeg hvordan jeg arbejder med formgivningen ved hjælp af vendepinde. 

Del 3 af min Strikke Bootcamp fra 2017 handlede netop om vendepinde. Normalt skal du betale for at deltage i mine Bootcamps, men fordi jeg bare er så hooked på at få flere til at formgive med vendepinde, får du i denne blogpost mulighed for at hente mit materiale til del 3 af bootcampen gratis. Følg blot linket her

Læs også min blogpost om Raglan lige her - Der gennemgår jeg raglan strikket oppefra og ned, samt nedefra og opefter. 

Rigtig god strikkelyst 
Charlotte Kaae
7 kommentarer:

 1. Tak for tippet, Det vil jeg prøve! Har en "gravid" mave efter to fødsler - men jeg er dog ikke gravid længere... Så det vil jeg helt sikkert afprøve!
  Hvordan kom du frem til de 10 cm, du manglede?

  Hvilket garn har du strikket den søde bluse i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg målte fra min BH kant ned på ryggen og ned over maven - giver det mening? Garnet er Rasmillas yndlingarn fra Rasmilla.

   Slet
 2. Jeg er hverket storbarmet eller gravid :) Så jeg vil egentlig bare sige, at det er et skønt billede af dig og maven - og en sød bluse.
  Kh Liselotte

  SvarSlet
 3. Det klæ'r dig at være gravid :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte! Tillykke med babyen ❤ Hvis du ser dette, når du kommer fra barsel, så påtænker jeg at se, om jeg kan formgive et pufærme med vendepinde. Altså i kuplen. Har du nogen input? Jeg er overhovedet ikke strikdesigner, så det er learning by doing😊
  Kh Katrine

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.