lørdag den 29. december 2007

Økologisk dobbeltstrik

I julegave fik jeg denne vidunderlige garnvinde og et krydsnøgleapperat af Michael, ja og så fik jeg sørme også et sæt af min dejlige faster, hendes mand og min lille fætter... Hvor heldig kan man være.
Nu tænker jeg - skal jeg beholde dem begge, eller sælge det ene sæt?
Nå men som I sikkert kan forestille jer, får jeg vendt en del garn op, sidst blev det dette lækre økologiske Gotlandske langhårede fåre uld fra Solbjerggård, det er super lækkert!
I forvejen havde jeg besluttet det skulle blive til et bobbeltstrikket halstørklæde til min kære Michael. Derfor har jeg i et stykke tid arbejdet på et mønster, hvor jeg har hentet inspiration i de norske sweatere Glæder mig umådeligt til at få det på pindene nu her inden længe. Når jeg en dag finder ud af at gemme som en PDF (regner med Karen vil hjælpe med det) kommer opskriften til at ligge på siden til fri afbenyttelse, og hvem siger den skal strikkes op i dobbeltstrik? Det kunne være et almindelige halstørklæde.

4 kommentarer:

 1. lækker gave!!!! Glædelig jul og alt det der ;-) Du kan jo finde ud af hvor de er købt og måske bytte dem til noget andet?
  Kh Karen S

  SvarSlet
 2. de er købt wed www.kartehuset.dk det viser sig det ikke er så let at bytte der inde, for ved ærligt ikke hvad det skulle være, måske karter... Det kunne jo godt bruges, nu hvor man også har fået en rok af den søde Susi.

  SvarSlet
 3. Dejligt med en garnvinde og opruller. Bye bye ømme håndled ;-)

  SvarSlet
 4. Innom og ønsker deg et godt og kreativt nytt år!

  Blir spennende å se halstørklet ferdig!

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.