mandag den 5. juli 2010

Taljetørklæde ~ broderi # 3

Som lovet et nærbillede af shisha broderi. Faktisk er det ganske let. Man syr nogle sting hen over "spejlet", hvorefter man syr knaphulssting gennem de sting, der holder på spejlet.

how to...

Efterfølgende har jeg syet perler på, så det ligner en lille sol. Måske vil jeg sy lidt flere perler på ved "solen".


Her er lige et foto af hvordan det står til med Taljetørklædet lige nu... Mens jeg tænker over hvad der mere skal ske i forhold til broderiet, syr jeg omkring 1000 palietter på.

Jeg er også ved at overveje om jeg skal lave en eller anden form for lukning der er noget andet end en knude. Det får nemlig tørklædet til at falde meget flottere. Denne bennål er ikke hel fin til projektet, men noget i den stil.

5 kommentarer:

 1. Det bliver helt fantastisk og helt personligt... Dit broderi er meget inspirende.

  SvarSlet
 2. Fantastisk smukt! Ih, hvor er det en fornøjelse at følge dig og din kreative hjerne ;-) Glæder mig allerede til næste del af processen.
  kh
  Jytte

  SvarSlet
 3. Godmorgen Karen og Jytte, 2 dejlige kommentarer at vågne på til.
  Siden i går først på aftenen, er der blevet broderet omkr. 100 palietter på. Jeg håber faktisk på at nå hele vejen rundt i dag, det bliver vel ca. 500 palietter jeg skal fæstne.

  SvarSlet
 4. Hold op hvor bliver det bare flot :-)

  SvarSlet
 5. Blogger er ved siden af sig selv i dag. Kl. 07.30 gav jeg respons til Karen-Ditte og Jytte... Den er væk nu, så prøver lige igen.

  Tusinde tak for jeres søde ord, de varmer og inspirere til at fortsætte.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.