onsdag den 15. december 2010

En jule bluse skal jo strikkes

I torsdags var jeg inde i byen med min gode veninde Lone. Vi startede med strik og kaffe på Nørrebro hos Mokkariet... Efter en times tid der, gik turen ind til et par garnbutikker.
Hos Nicoline garn, købte jeg rød glitter fra drops, og hos uldstedet købte jeg Kid seta fra Mandil.  en julebluse skal jo strikkes.
Må indrømme at jeg er en bette kende glad for det her mohair silke garn, tyndt tyndt tyndt, men alligevel strikkes det på p.6. Hele det der med at trække en bluse af pindende bare en uge efter opslag, det elsker jeg.

Mens jeg sidder her og julestrikker i sofaen, både på halsvarmere til de hjemløse og juleblusen, så er jeg ved at viderudvikle min ide til en workshop hos/af mig.

Jeg er inviteret til Vejle Af Hanne der har Garnheksen, så min første workshop bliver der, forhåbeligt i starten af det nye år. Projektet bliver noget med magicball, 2-farvet strik, dobbelt, rundt opklip. Altsammen i Lammeuld fra Filcolana. Jeg Håber Hanne og Nanna er med på den. :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes at jeg har set dig påstå at du arbejder hele tiden, men det bliver da alligevel til noget. Det lyder spændende med den workshop. Man kunne bestemt være interesseret. Glædelig Jul til dig. Ses i det nye år.

    SvarSlet
  2. Griner... Ja jeg arbejder og strikker.... Smiler, pind 6 er en god pind, så ser det ud som om man ikke laver andet end at strikke :-)

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.