tirsdag den 1. februar 2011

En hætte på tørklædet AK KAL

I denne uge har vi i AK KAL'en givet vores hætte på tørklædet form. Det er sket ved hjælp af vendepinde teknik.

Her hvor tørklædet bare ligger, er det let at se formen. I morges stod jeg ekstra tidligt op (04.45) for jeg ville bare så gerne være færdig med denne uges opgave - inden garnet kommer fra Nanna.

5 pinde blev det til... 5... var åbenbart for træt til snoninger. Jeg er omkr 20 pinde fra at have strikket denne uges opgave.
Her lige et nærbillede af snoningen på toppen af hætten. Jeg har nogle vendepinde masker (øverst tv) der lige skal strammes lidt op inden jeg vasker og blogger... så skal det nok blive pænt.

Glæder Mig meget til dette stk strik er af pindene og klar til at blive brugt. Er ret sikker på at knald gul (det er den farve det har i dagslys) er rigtig fint.

Anbefaler bestem at strikke dette tørklæde i 2 tråde arwetta classic og 1 tråd indicita fra filcolana.

3 kommentarer:

 1. Hvor bliver den bare fin.Helt vild med de små fine snoninger Jeg ville ønske jeg kunne nok engelsk til at deltage, men må erkende, at jeg stadig tygger mig igennem--- det er især de mange strikkeudtryk, der giver mig endnu flere grå hår i hovedet end Vorherre har benådet mig med i forvejen

  SvarSlet
 2. Det er rigtig rigtig fint! Så flot! (men ser ikke spor gult ud på min skærm!)

  SvarSlet
 3. Hej Karin, den er faktisk ikke så svær, netop fordi AK er så tydelig i sit strikke sprog, til det svære har hun lavet video... Den er gratis på hendes blog lidt endnu, hvis du følger KAL'en på ravelry, er vi flere danskere der deltager, og vi vil gerne hjælpe.

  Jane, det er jo fordi at det er sådan at i mørke er alle katte grå... Der skal nok komme et dagslys foto snart :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.