lørdag den 23. april 2011

Opskrift i hendes verden

Min gode strikke veninde Charlotte sendte mig en sms i dag... "Hold da op du er kommet i fint selvskab - jeg troede bare det var en almindelig opskrift... ;o)" Jeg undrede mig meget  over hvad pokker hun mente, og tænkte mon jeg er på strikke kursus med en kendt ;-)
Men nej det var ikke det - Charlotte mente min opskrift i Hendes Verden uge 17, jeg troede det kom på tirsdag, for det var ikke kommet frem i Irma i dag.... Efter lang tids sms'en frem og tilbage, tog jeg mig sammen og gik i Irma igen... denne gang spurgte jeg efter bladet, - Og det var der....

Ohhh hvilken fryd, jeg havde læst strikke tillægs bogen igennem inden jeg nåede til kassen... løb op i lejligheden og tvang Michael til at tage en flok billeder... Min glæde vil ingen ende tage, jeg er så tilfreds, og vil helt sikkert prøve om jeg kan få flere opskrifter i bladet igen.

Det kan godt være at jeg ikke tjener min strikke løn ved at sende opskrifter ind til magasiner, men for pokker de laver nogle flotte opsætninger til deres foto shoots... Se lige hvor sko og bluse matcher, og modellen, hun er også bare lækker.
Personligt tror jeg at jeg må eje de fede sko der er fra Barund CPH. Gul er jo min yndlingsfarve.

Tak til Inga Walløe fra Hendes Verden, fordi du allered sidste år tog min opskrift til dig, og fandt den så god, at den skulle i et tillæg - TAK.

22 kommentarer:

 1. Må.Have.Det.Blad. Vil du stadig være min ven, nu hvor du er kendt? Stort tillykke, det er flot, fantastisk og fortjent.
  Fortsat god Påske!

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt! Tillykke med publiceringen! Og så lige gul og i påsken og alt muligt ;o)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den fine udvælgelse rigtig flot og velfortjent.

  Fortsat god påske

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Fedest !!! Stort til lykke.

  Vil du også stadig være min ven ???

  SvarSlet
 5. Kære Charlotte. Tillykke. Jeg købte Hendes verden i formiddags, og har lige på mit lager fundet garn frem til netop din trøje. Den er bare smuk. Glæder mig til at strikke den.
  God påske Vibeke

  SvarSlet
 6. Tillykke med det!
  har sat manden til at købe det med hjem

  SvarSlet
 7. Stort TILLYKKE, Charlotte. Jeg synes også den er super fint stylet og meget smuk.
  Jeg strøg straks ned og købte bladet :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det godt :D må straks....nok bedst at vente til i morgen...købe bladet :) super flot

  SvarSlet
 9. Tillykke med du kom i bladet, det må da være noget helt specielt at se sit design på tryk. Flot billede og gir dig ret i de sko er skønne ;o)

  God påske.

  SvarSlet
 10. Super cool! Tillykke til dig :-)
  - og ja - helt enig - skoene er også ret fede :-)

  SvarSlet
 11. Smiler ihhhh. tak piger for alle de skønne tilbagemeldinger... Må indrømme at jeg stadig er et stort smil, og lige har fundet garn frem til at kunne strikke den igen ;-)

  Og til alle jer der skulle være bange for at jeg er "for kendt" nu... ;-) så bare rolig, alle mine gode strikkevenner, I vil altid være mine strikkevenner ;-)

  SvarSlet
 12. Afsted det går for at købe Hendes Verden. Det ser godt ud. Nyd de sidste dage af påsken. På Terassen?
  Med et let strikketøj, måske?

  SvarSlet
 13. Sejt nu skal Bente Geil og Annette Danielsenda til at passe på - de er i skarp konkurrence :-) Superflot stykke arbejde, du har lavet.

  SvarSlet
 14. Mega sejt. Tillykke med det, super farve, og eval de sko er da for fede :)

  SvarSlet
 15. Nice, Charlotte, tillykke! Det er nu også en superflot bluse. Tror lige jeg skal en tur i kiosken......

  SvarSlet
 16. Super sejt! (Jeg har allerede købt det)

  SvarSlet
 17. Tillykke Charlotte. Det er dejligt når nye designere også får chancen- især når det er jer unge, der jo skal bane vejen fremover. Det er jeg glad for på dine vegne og jeg har selvfølgelig købt det

  SvarSlet
 18. Igen tusinde tak for alle de fantastiske ord og tanker I sender mig. Det giver mig virkelig blod på tanden i forhold til bogen. Og Susanne du får mig til at rødme, at blive sat i bare i noget der ligner sammenligning med de 2 meget dygtige designere gør mig virkelig glad og taknemmelig. TAK!

  SvarSlet
 19. Kære Charlotte. Stort tillykke. Det er sq da stort sådan at komme i Hendes Verden. Håber at der kommer mere fra dine pinde.

  SvarSlet
 20. Kære Charlotte. Stort tillykke med at en af dine opskrifter er kommet i Hendes Verden. Håber at der kommer mere fra dine pinde.

  SvarSlet
 21. Tillykke! Det er en fantastisk gul drøm du har lavet! Rigtig godt arbejde. Bladet er købt - nu skal jeg bare finde garn til. Glæder mig til at komme i gang med den.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.