tirsdag den 29. oktober 2013

S.I.Fs tørklæde med magiske nøgler, bobler og magiske nøgler


I denne uge strikker vi bobler og vikler nøgler. 

Jeg er godt i gang med mine bobler, jeg mangler bare et par stykker. I mellem tiden er jeg gået i gang med at vikle mine nøgler. 

Der er et par ting jeg skal tage højde for, jeg har den brune i begge nøgler og jeg vil ikke have for lange skift.

At de brune ikke skal mødes, klare jeg ved at vikle den brune af det ene nøgle, hvis de altså kommer på samme tidspunkt, når jeg strikker med mine nøgler.

De ikke for lange skift, de er også lette at forudsige. Først finder jeg ud af hvor meget garn der går på en omg. Jeg vikler garnet om pinden, de samme antal gange, som jeg har masker. Det viser ca hvor meget garn der går på en omg. Garnet klippes og er nu min målesnor. Jeg vil have at mine forløb er mellem en halv og tre en halv omg. 

Hvad har du gjort dig af tanker? 

8 kommentarer:

 1. Hej. Vil lige spørge, hvis jeg køber mønstret på Ravelry - kommer det så ud på dansk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det, jeg har lavet opskriften på både dansk og engelsk, men det er kun den danske tekst der er til rådighed lige nu. :-)

   Slet
 2. Er halvvejs igennem boblerne. Bestemte mig for at slå 200 m op i stedet for 184 for få det lidt større. Tror jeg hæfter ender frem for splitspejsning.
  Glæder mig til at se hvordan farvesammensætningen kommer til at virke. Jeg har valgt få pangfarver (orange, pink, turkis) of ellers mange lidt mere rolige (blå, grønne, brune mm).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig spændende, husk at der går lidt mere garn til. når du strikker den større, og hæfter ender frem for split splejse.
   Lad stadig skiftene komme tilfældigt, det er det halve af "looket".
   Rigtig god strikkelyst.

   Slet
 3. Jeg er allerede bagud, men når jo så at få alle de gode råd med, inden jeg går i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bestemt ikke bag ud, del 2 kommer jo først på mandag :-)

   Slet
 4. PS. Hvis man laver ponchoen lidt bredere, så er der vel ikke garn nok i kittet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er der nok ikke, men mon ikke du har en rest du kan føre til i enten Lima, eller Peruvian Highland wool...? Du kan også købe lidt ekstra hos mig. Send mig bare en mail, så finder vi ud af, hvad du skal bruge :-) knitting@bykaae.dk

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.