mandag den 28. oktober 2013

Strik i fællesskab S.I.Fs - Tørklæde med magiske nøgler - del 1


Velkommen til efterårets S.I.Fs, hvor vi strikker mit tørklæde med magiske nøgler sammen. Tak for alle tilmeldingerne, og tak til alle jer der har køb opskriften, garnet eller kittet, nogle har endda købt kit og ekstra garn. TAK :-) Jeg sendte en del ud i sidste uge, og har hen over weekende fået flere henvendelser. Du kan også stadig nå at bestille garn og være med :-)

Vil du også være med?
Link til garn 125 kr for et nøgle, du skal bruge 2 + et ekstra 50 gr nøgle til bobler 36 kr
Kit kan besitlles på knitting@bykaae.dk pris 360 kr

I denne uge starter vi nemlig med at vælge garn, og slå op til boblerne. HUSK, vind ikke magiske nøgler før I har strikket bobler. 


Inspirationen til det tørklæde jeg strikker er helt klart efterår. Jeg elsker efterårets farver, duften, kulden der følger med. I aften kommer der storm, selv det elsker jeg (altså så længe der ingen skade følger med). Hele optakten til, at nu kommer  vinteren... Den er fantastisk.


Jeg strikker med nøgle 7 - 8 farver i dejlige efterårs farver.og nøgle 9 - 8 skønne brune farver, og lidt grå.


I denne post, må I endelig linke til jeres blog, hvis I skriver om SIF'en og gerne vil vise jeres farve sammensætninger. 
Nu vil jeg slå op til bobler.

Rigtig god strikkelyst

4 kommentarer:

 1. Lækkert tørklæde, virkelig nogle skønne farver :-) Man kan godt se rundt omkring, at mønster med mange farver er fremme. Jeg har en Give Away med Arne og Carlos nye strikkebog med masser af mønster strik. Kig forbi hvis du har lyst.
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for en skøn deling, det er jo en fed bog :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.