onsdag den 26. marts 2014

Designmøde med Lion Brand Yarn

designm%F8de%20med%20Lionbrand%20yarn%2C%20charlotte%20kaae%2C%20adina%20klein%2C%20lene%20holme%20sams%F8e

I går var Lene og jeg inviteret til designmøde med Lion Brand Yarn, der har USAs største garn salg... Nu vil Lion Brand gerne ind på det europæiske marked, det glæder jeg mig over. Lion Brand tilbyder ud over garn, et væld af opskrifter, undervisning og legater til tekstilkunst inde for garnområdet. 

Vores møde i går med design chefen Adina Klein og Lion Brands CEO David Blumenthal var både sjovt og hyggeligt, jeg glæder mig meget til at få en kasse garn hjem og lege med, og til at se hvad vores samarbejde skal udvikle sig til. Det er ingen hemmelighed at jeg jo meget gerne vil til USA og undervise, nu har Lene og jeg en åben invitation fra David og Adina. 

9 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende for dig, krydser fingre. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det, jeg glæder mig til samarbejdet.

   Slet
 2. Hvor fedt! Det bliver skønt med mere garnudvalg på det danske marked. Og Lion Brands opskrifter synes jeg, at man møder mange steder på nettet, så det bliver lækkert at kunne få fingre i garnet også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, de er over alt, udvalget er garn er gigantisk og til alle kunder. Det er jo vildt i USA kan man købe strikkekits i supermarkedet... DET ER VILDT

   Slet
 3. Hvad er der i posen, spurgte hun nysgerrigt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Posen var en gave, så nu kan jeg pakke endnu et strikketøj i en dejlig garnpose og tage med mig... Metaforisk er der et godt samarbejde i. David har lige skrevet til mig at han glæder sig til vores samarbejde... Så...

   Slet
 4. Tillykke med det fine samarbejde du er ved at få gang i.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Så moro! Veldig spennende å følge med på!

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.