torsdag den 6. marts 2014

Grafisk gobelinstrik for unge på Ungdomshøjskolen ved Ribe


Den første morgenundervisning i Grafisk gobelinstrik på Ungdomshøjskolen ved Ribe, kom godt for start, hele 13 unge mennesker havde meldt sig til strik. Der var plads til 10 på holdet, så 3 gik fra til andre aktiviteter.  Holdet er en fin kombination af drenge og piger, dansk og engelsktalende. Nogle kunne strikke lidt, andre slet ikke. 


På holdet har jeg et par enkelte øvet piger, der bare har fået fat på det der gobelinstrik, og for at huske, hvor man er nået til, er det jo meget smart med en lille note :-)


Vi drikker te og kaffe, alt imens roen falder, og koncentrationen om at lære retmasken skærpes. På træpinde og med godt gedin uldgarn, er alle kommet godt fra start. Det der med Grafisk gobelinstrik er jo faktisk slet ikke så svært!


En af de unge drenge, havde aldrig prøvet at strikke, dette er han aller første strik... Jeg synes jo han er lidt af et naturtalent. Uden hjælp, løste han selv problematikken med meget løse masker, og er endt med dette meget flotte resultat. Mon han er klar til gobelinstrik efter pausen?

Remsen her er fra en af de skrappe piger "ind i køkkenet - stjæl småkagen, løb væk" den remse var så god, at den fik flere til at huske strikkerytmen til retmasken.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.