onsdag den 23. april 2014

Sommer strik - Charlotte Kaae for Filcolana i Hendes Verden


I denne uge kan jeg stolt meddele, at jeg har hele to af mine designs for Filcolana i Hendes Verden. De er i tillægget "Sommerstrik skønne trøjer og bluser nr 17 2014". De er ikke på forsiden, men vedsiden af indholdsfortegnelsen har Inga Walløe så fint placeret dem i et smukt moodboard.


Den første model af mine man møder i hæftet er Smootie, som jeg designede sidste år for Filcolana, en super hurtig og enkel model, strikket i Arwetta Classic. Link til gratis opskrift her. Om Smootie skriver Inga "Ulden men luftig. Superlet og hurtig at strikke, næsten uden monteringsarbejde."


Næste model er Flakon, min favorit af de to. Jeg er vild med formen, farven og det skønne brombærmønster og snoningerne med lidt blondestrik i. Flakon er strikket i Arwetta ekstra fin merino, der er et af mine yndlings garner, drømmer om at det snart kommer i samme farvemængde som Arwetta Classic ;-) Opskriften på Flakon kan du hente helt gratis lige her. Om Flakon Skriver Inga "Flot farve til solbrun hud. "Modellen er kort og bred - brug den med en top indenunder."

Hvorfor overhovedet købe bladet tænker du nok - Det skal jeg fortælle dig! Det søde lille hæfte er et af de bedste i år, det indeholder 17 opskrifter fra bl.a. Lene Holme Samsøe, Sanne Fjalland, Signe S Simonsen, Jytte Slente Katrine Wohllebe og Stine Hoelgaard Johansen. Der er designs fra både Permin, Hjertegarn, Filcolana, BC-garn, Onion Cewec og Garnstudio... Der er rigtig meget godt, og 17 bluser og trøjer for under 50 kr, det er da noget særligt. 

Sidder du med bladet, hvilke sommermodel drømmer du så om at strikke?

Min top 3 
Florlet og lidt fræk af Lene Holme Samsøe på side 6
Kort og godt (Flakon) af mig på side 42
Med kik til Skulderen af Signe S Simonsen på side 46

11 kommentarer:

 1. Ååå de var fine, takk for oppskrift, klem fra Beth

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte, tak for indlægget - så opdagede jeg at der også er et af mine designs i hæftet :) Nemlig modellen forneden til venstre på det viste moodboard - en trøje jeg har lavet for Cewec :) Ned til kiosken og købe et eksemplar!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå det var din, det fremgik jo ikke tydeligt :-( Det tilføjer jeg fluks

   Slet
 3. Hej Katrine, så fik jeg det.opklaret, sidder nemlig altid og læser hvem designeren er :-) og bladet er købt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ja det må da være en upser at stjernen kom foran navnet

   Slet
 4. Jeg får bladet af min svigerinde. Glæder mig for vildt for de små hæfter med opskrift og mønstre er dejlige at have og blive inspireret af . Min to-do liste er jo evig lang fordi mine yndlings designer laver så meget lækkert.

  Tak for inspiration dine designs er som altid skønne og jeg er også vild med flakon også farven.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de altid så søde ord Lis... Kender det, min to-do liste er også mega lang... Næste projekt tror jeg bliver den der fine Lene Holme fra hæftet... Den er jeg lidt vild med, og har oven i købet garn liggende der passer til :-)

   Slet
 5. Har købt bladet i dag. Fine sommer modeller. Jeg går i gang med smootie, skal bare vælge en farve, der er jo heldigvis mange at vælge imellem.
  Må i Rasmilla for at kigge på farver.
  Forårshilsener Lisbeth i Solrød

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler den glæder jeg mig til at se... spænden hvilken farve du vælger Lisbeth :-)

   Slet
  2. Ikke særlig opfindsomt, men den samme som dig.
   ret flot farve der klæder mig godt.
   er gået i gang her til aften.
   SKULLE montere den der var blevet færdig før jeg gik i gang

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.