tirsdag den 22. april 2014

En parade af pastellerHer oven på et par skønne påskedage, er det lidt svært at komme i gang igen. Sidder på kontoret, klar til at skrive/redigere opskrifter, jeg kan bare ligesom ikke rigtig komme i gang... Overspringshandlinger har jeg mange af, som regel er det strik, eller pinterest... I dag blev det dette billede og denne blogpost.

Moodboards bruger jeg ofte i min designproces, dog ikke helt på samme måde som her, hvor det er opsat til foto, og i meget blandet medier. Dette er et moodboard med fokus på farverne fra pastellernes verden, det bløde univers fra angoragarner, blomster, afstresse med et godt blad og en god kop kaffe... Kan du kende kopvarmeren?

Har du også lidt svært ved at komme i gang med dagens arbejde her oven på påsken?

15 kommentarer:

 1. Så hyggelig - masse deilige farger og kreativitet - noen ganger er det jo helt ok med litt overspringshandlinger

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, jeg blev faktisk rigtig effektiv senere på dagen. Nåede både at gennem redigere en trøje i fællesskab med Margit på Kreativ strik, der havde fundet en gigantisk bommert i en af mine kommende opskrifter... Og jeg har strikket 10 cm på en trøje...

   Slet
 2. Åh j Charlotte, jeg laver heller ikke andet end overspringshandlinger her på denne hyggelige tirsdag. Jeg kan godt kende dine glas/kaffe varmere. De er fra den dag du sad i haven og hyggede dig. De er så fine og jeg må nok igang med en til mig selv, så jeg også kan hygge på jobbet.

  Mine overspringshandlinger har dog ikke så meget stil som din :D Jeg håber du har fundet vejen frem til koncentrationen nu.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad var dine oversprings handlinger Lis, nu bliver jeg helt nysgerrig :-)

   Slet
  2. Charlotte, jeg ryddede op på min sy-stue, fandt ting som var fejlanbragt grundet to fødselsdage, Det skulle så på plads, så faldt jeg i skufferne og fik ordnet undertøj, så nej der var intet sjovt eller spændende ved min tirsdag. Nåede først frem til strikketøjet her kl. sent aften. Jo og jeg fik printet opskrifter ud på bomulds klude - tænker lidt på at strikke dem som fyld ind i mellem. Det kommer nok op på bloggen om nogle dage.

   Slet
  3. Smiler håber din onsdag bringer mere livsnydning med sig end din kedelige tirsdag :-) Glæder mig til at se med på bloggen, bommuldsklude kan man ikke få nok af :-)

   Slet
 3. Hæhæ...overspringshandlinger.
  Anede ikke hvad Moodboards var for noget.....
  har nu tilsidesat andre opgaver for at finde ud af det....
  Håber du når det hele.....^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så røg du lige i Pinterest fælden jeg havde lagt op til alle der ville kikke i Moodboards, det kan blive en meget lang men hyggelig overspringshandling ;-)

   Slet
 4. Rigtig god billed. Håber du et kommet godt igang. Syntes også det er lidt svært at gear op her efter ferien. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart at vide jeg ikke står alene i at komme op i gear.

   Slet
 5. Har nu ikke så svært ved at komme igang, når jeg er på arbejde, men det hjælper nok også, at der stort set hele tiden er omkring 20 børn, som venter på deres undervisning i matematik, musik, natur/teknik eller håndarbejde.
  Mvh Gitte Juhl

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis Gitte, man kan som lærer ikke ligge på den lade side...

   Slet
  2. Nej, man lærer altid at være på mærkerne også selv om man ikke er på toppen...

   Slet
 6. Min overspringshandling har været at læse din blog. Hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanna, det glæder mig du finder bloggen hyggelig :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.