torsdag den 17. april 2014

Strik en hurtig og sød påske DIY som værtindegave


Mangler du en hurtig værtindegave, kan disse kopvarmere strikkes på et par timer, hent opskriften helt gratis lige her. Et hurtigt, hyggeligt og sjovt strikkeprojekt til påsken -så keder du dig ikke ;-)


De to hjælpe katte, var selvfølgelig med til fotoshoot i haven, Simba var hurtigt på bordet for at gøre sig til foran kameraet, en rigtig lille fotomodel er han.


Louie derimod han skulle ikke nyde noget af at være for tæt på kameraet, men nysgerrig er han jo, så da jeg et øjeblik gik lidt væk, for at hente mere te, så var han også på bordet... 


Rigtig god påske, vi ses igen på bloggen tirsdag d. 22. april, i mellemtiden kan du kikke med på Instagram hvor jeg blandt andet poster billeder fra SyHygge hos Susan i Sy Xperten i Slagelse, hvor jeg skal sy et kæmpe gardin til soveværelset.


10 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte. Jette

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte kopvarmere, mange tak - kh Marianne

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte kopvarmere, mange tak - kh Marianne

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte og tak for link til opskrift. Jeg er stadig i 7 sind om jeg skal lave dem til mig selv for brænder jo altid fingrene på mit glas på arbejdet.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Lis jeg synes du skal strikke dem til dig selv, de er jo super gode til netop at undgå brændte fingre på koppen/glasset.

   Slet
 5. Hej! Jeg har siddet med din opskrift i noget tid nu - jeg synes jeg gør alt hvad der står i diagrammet, men det bliver simpelthen ikke noget der overhovedet ligner noget flettet - det bliver bare en selvstændig (eller tre) snoning hele vejen. Det er som om der mangler noget i opskriften - men på kommentarerne lyder det til at alle andre snildt forstår det. Jeg har droppet de seks masker på hver side (strikker bare tre r og tre vr) fordi jeg ikke kunne få nogen mening ud af det med la (jeg forstår ikke det med hestetømmertingen), men det burde jo ikke bevirke at snoningen ikke bliver snoet.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.