mandag den 7. april 2014

Strik i fællesskab - Kelim del 5. Sådan sætter du ærmer til kroppen


Nu begynder det at ligne en trøje, ærmerne er strikket, og skal nu sættes til. Læs beskrivningen Raglan i opskriften inden du går i gang. Vi skal strikke hele Raglanen i denne uge.


Jeg har dog valgt at jeg vil sy mine masker under ærmerne sammen med maskesting, frem for en aflukning, der efterfølgende sys sammen. Vil du også det, kommer der en vejledning, når vi skal montere. Gør som jeg. Sæt maskerne der skulle lukkes af  i hvil, på både ærmer og krop. Jeg strikker Medium, så det er 11 masker, på hver del, der skal sættes i hvil.

Der strikkes efter diagram 1


Strik nu hen til dit sidestykke, der er markeret med striber, luk maskerne af, eller sæt dem i hvil.


Sæt markør, strik over ærmets resterende masker, sæt markør. Nu er første ærme, sat til kroppen, fortsæt rundt til sidemarkøren. i den anden side. 


Strik ærmet på samme måde. Inden du fortsætter, skal der vikles nye nøgler, der er nu flere masker på omgangen, vikkel dine nøgler som anvist i del 1


Strik nu Raglan som anvist i opskriften, 2 dr r sm, kan med fordel skiftes ud med denne indtagning lls: løft 2 masker ret løs af pinden,  en af gangen, før dem tilbage på venstre p og strik dem dr r sm. Denne indtagning er et perfekt spejl til 2 r sm.

Rigtig god strikkelyst, post gerne billeder på Facebooksiden

Har du ikke strikket med, men vil gerne strikke Kelim, er der rigtig god information at hente i hele denne SIF. Her findes link til alle dele, efterhånden som vi når dem.

Har du allerede strikket en Kelim opfordre jeg dig til at dele et billede på Facebooksiden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.